Miért szeretik olyan sokan a Vw Golfokat és miért van olyan sok belőlük annak ellenére, hogy a hasonló kategóriájuakból ez a legdrágább?
"maga a Golf IV is jobb autó, mint az Astra"
Melyik Astra, mert azért abból is volt több generáció? F és G Astránál szerintem is jobb a IV-es Golf.
Amúgy a IV-esnek elég jól eltalált, időtálló formaterve van. Még ma sem egy kifejezett öreg autós a kinézete.
Mert dögös forma, meg tédéjí, meg 90 ló, meg 110 ló, meg 1z meg anyámkínja, lehet vele csajozni.
Ellenben jobban rohad mint egy opel, váltójuk szar, stbstb.
Túlárazott vacakok, kereslet van rá, és iszonyat laikusok, meg naívak az emberek.
Nagyon sok autóm volt már, de valahogy a vw mindig kimaradt.
Volt felicia 1.9d vw motorral ugye, csattogott, mint a varrógép...
Alig tudtam emiatt megszabadulni tőle. Volt benne 190ezer km.
Legutóbb polot néztem, alig volt már alja.
Előbb veszek egy szétrohadt fiat puntót, mint egy vw-t.
Azért szeretik, mert egy nagy Lego a Vw konszern. Meg az se hátrány, hogy minden második ház udvarán bontódik valami golf vagy passat. A facebookcsoportok rogyásig vannak alkatrésszel. Ha ki is hullik a motor, bagóert kapsz bele másikat. Kínából szintén bagóert lehet rendelni utángyártott meg tuning cuccokat. Pl 15-20 ezer forintbol a málló kapcsolókat, kapaszkodókat újra lehet cserélni.
Lényegében a csórók meg a sutyerák tunerek autója a Fila táska golf4. Ezekből meg nagyon sok van idehaza.
" facebookcsoportok rogyásig vannak alkatrésszel."
Igen, mert akkor népautó volt. De most már senki nem veszi őket, mert túlárazottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!