Jiro911 kérdése:
Nem régen vásároltam egy audi a4 b6 2.5 tdi kB.2 hónap után csak Simán szó -nékül menet közben le fulat és vekep nem indul be . Mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 17:03
21/26 anonim válasza:
Ez az örökbecsű alkotás jut az eszembe a kérdezőről:
"Min dék duttam, hotty. Te egy vagy Naggy hüjje. De hogy eggkorra. Vaggy asztt tat. Mékk én? sem duddtam. Ellhicheted! Róllam te. Ne firrgálj! semmid. Mert jövög én. Éés cha meggírom terróladd. Hodjj migget tsináldáll. Aggor jjól besszárnag. Tégedd. Éés ettől függetlenül gaphadsz tőllem a fejedre eggy nagyod a kőzgasszán biszkállóval. Ami 1. sújjos fém dártty. Eszt én írom. Ghenek. bb.! és ammid énn irrog, assz nem. Hasszug. Mar! hasság. Mintt amit? Te. Írrsz. Régen. Régenny. Reggénnyé. (Nem, givánndd! dörllentő.)
Kiváló Disztelleddel:
Te ló!"
22/26 A kérdező kommentje:
Én slovák vagyok bal faszok nem magyar slovák iskola ba jártam
2019. jan. 21. 21:47
23/26 A kérdező kommentje:
Volt diagnostika es vp44 es adagolo val van a hiba az elekromos resz el szalt ki eget ... mit javasoltok?
2019. jan. 30. 14:59
24/26 anonim válasza:
Csináltasd meg vagy egy gyorsabb megoldás
25/26 anonim válasza:
3. lehetőség add el kilóba, adagoló hibásan és vegyél 1.9 TDI/PD-t A4 B6-ba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!