A jogosítványom e hónap 31-én lejár. Mikor érdemes elkezdeni megújíttatni és mi a menete ennek a procedúrának?
Figyelt kérdés
Igazság szerint nem nagyon használom a jogsit, de mivel egyszer már letettem, nyilván hosszabbíttatok.2016. aug. 15. 18:15
1/10 anonim válasza:
Lehet kezdeni: Háziorvos - eü. alkalmassági papír(fizetős) - okmányiroda(fizetős) - két-három hét.
2/10 anonim válasza:
Már nincs 2-3 hét, 8 nap az ügyintézési határidő.
4/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2016. aug. 20. 00:09
5/10 anonim válasza:
"Attól függ, hol...?"
Mindenhol 8 nap!
6/10 A kérdező kommentje:
De ha esetleg úgy alakul, hogy a lejárat napja után megyek megújíttatni, gondolom akkor sincs belőle gond...
2016. aug. 20. 12:57
7/10 anonim válasza:
Nincs belőle gond, csak épp lejárt jogsival nem vezethetsz. Cserébe az igénylőlappal már igen, 60 napig.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem! Sajnos vagy nem sajnos nem nagyon használom ki a jogsit, szóval ha nem vezethetek akkor sincs gond, ugyanis nincs autóm...:)
2016. aug. 22. 18:27
9/10 anonim válasza:
Akkor meg se kell újítanod, ráér ha vezetni akarsz.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát azért én azt mondom, sosem jön rosszul, hogy van érvényes jogsim. Bár nem használom, azért bármikor jól jöhet.:)
2016. aug. 23. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!