Megéri Magyarországon/ra Jaguárt venni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az angol elegancia, legfőképp a Jaguár X Type.. De megéri venni? Alkatrész gondolom nem igen van hozzá?! Mennyit ehet egy Benzines/dízeles 2.5 v6-os? Tudom sok mindentől függ, de az átlaghoz képest?!2019. jan. 4. 20:57
11/16 anonim válasza:
A Volvo meg a kínai Geely-é és nézd meg az új Volvokat... odabsznak rendesen :D
Attól, hogy a Fordé volt, most meg a Tatáé, attól még angol autó, angol fejlesztés, angol gyártás. A saját Executive felszereltségű S80-aból egy Ford érás S-Typeba átülve, mondhatni s3ggreültem. :)
12/16 anonim válasza:
Hát én az új XF sportbrake-től libabőrös leszek...
13/16 Isti1976 válasza:
A 2.5V6 és a 3.0V6 is 13.5l-t fogyasztott nálam, Bp és környéke használatnál. Így a 3.0V6-ot inkább ajánlom, mert az jóval erősebb.
Manuális váltós éri meg igazán, sokkal gyorsabb, agresszívabb érzésre. Az automata emellett +2l-t fogyaszt a manuálishoz képest.
14/16 Isti1976 válasza:
Illetve alkatrész van hozzá, attól nem kell félned. Szerelni viszont nehéz és időigényes a kereszt V6 + összkerék osztómű alatta elrendezés miatt.
15/16 veterán vas válasza:
Valamit nagyon benéztél #14!
Mi az, hogy "kereszt V6"?
A V6 stimmel, de a Jaguárban nem kereszt, hanem hosszirányú motor van.
16/16 Isti1976 válasza:
Az X-Type kereszt motoros, szereltem ilyet és volt otthon is kettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!