Ha 15 helyett 17-es felni kerülne a kocsi alá, akkor nagyot romlana a menet tulajdonság?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kicsit utána nézve a technikai adatoknál, négyes golf (1.6 Sr) alá lehet(ne) tenni 15 helyett 17-es felnit is. Ha most vesszük az én nyugdíjasnak mondható vezetési stílusomat, ami azt jelenti hogy városba nem versenyzek lámpától lámpáig és maximum 2000-2500 között elváltom, nagyon észrevehető lenne a nagyobb kerék nyújtotta negatív hatás? Gondolok itt a fogyasztásra, gyorsulásra, végsebességre. Bár mióta nálam van, 140-nél jobban nem lett meghajtva,ez is csak párszor. Előre kérnék mindenkit hogy úgy kommenteljen, hogy ez csupán egy elméleti kérdés. Nem ruháztam be semmire, és egy kérdés meg nem kerül semmibe. Előre is köszi a reagálásokat!
2019. jan. 2. 20:27
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kultúrát vélemény nyilvánítását :)
2019. jan. 3. 20:59
13/13 anonim válasza:
Pontosan ugyan ez nálam is mint a # 8-asnál, csak más típusú autó és közel 300ekm-t elmentem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!