Pár kérdés autófejlesztéshez lentebb. (elektronika, felni, kipufogórendszer)?
Üdv!
Teljesen kezdő vagyok még ebben a témában, mivel ez a 2. autóm amit most vettem, de régebben swiftem volt.
Most úgy döntöttem hogy mivel megengedhetem magamnak vettem egy 2014-es Mitsubishi Lancert.
Nagyon tetszik, viszont szeretném kiegészíteni pár dologgal.
Pl:
-> Tablet a járműbe amely csatlakozik a jármű elektronikájához, (tolatókamerával együtt) hogy egyszerűbben lehessen GPS-elni, zenét hallgatni stb.)
-> Alufelnit hogy szebb legyen. A gyári is szép de egy JRW-re gondoltam.
-> Kipufogórendszert, mert ez az egy amely a szerelő szerint problémás jelenleg, és akkor már lecserélném egy szebb hangzásúra.
Ezekről hol tudnék érdeklődni úgy, hogy ne verjenek át, és minőséget kapjak laikusként?
Minden segítséget szivesen veszek!
Kipufogó: egy normális kipufogós olyat épít a kocsidra amilyet csak szeretnél. Sok a kókler úgyhogy vigyázni kell, én a Dinamitnál voltam és nagyon jó munkát végeztek, csak ajánlani tudom.
Felni: Japan Racingre gondolsz? Jó felnik, mielőtt megveszed járj utána hogy melyik méret lenne megfelelő neked.
Tablet: inkább 2dines fejegységet keress amire ráköthetőek a kívánt funkciók. Ebben nem tudok infót adni, csak és kizárólag a zene szempont nálam.
Gyári fejegység helyére tudsz venni típus-specifikus 2 dines fejegység szettet. Én az enyémbe 5 éve rendeltem aliexpressről, kifogástalan azóta is (sőt, most már komolyabbakat, jobbakat kapni). Szép a tolatókamera képe is (hátul van kialakítva hely neki), kommunikál a kormányon lévő kapcsolókkal is, semmi átalakítás nem kellett, menüből programozható.
Problémás a kipufogórendszered? 2014-es autón? Szerintem max felületi rozsdáról lehet szó, ennyi idő alatt nem jellemző ezekre a korrodálás (kivéve, ha osztrákoktól hozták be esetleg).
köszönöm a válaszokat.
a fejegységgel kapcsolatban autoelektronikáshoz kell vinnem ugye? Vagy esetleg van külön erre szakosodott szakember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!