Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a legkülönlegesebb autós...

Mi a legkülönlegesebb autós ėlmenyetek?

Figyelt kérdés
Lehet jó, vagy rossz.
2019. jan. 1. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Jó három is van:

Audi A6 5.2 tdi quattro akkorát tolt 160-ig, hogy a fejemet nem bírtam elemelni a fejtámláról. Brutális élmény volt.

Maserati Quattroporte V6 biturbo száraz úton 3-asban elkapart félgázra, iszonyat ereje de kevés tapadása volt.

Fiatalkori élményvezetés egy 1.8 turbós Nissan 200SX-szel

Rossz élmény egy, 17 évesen friss jogsival önhibámon kívül a faterom autójával elgázoltam egy ittas biciklist, aki világítás nélkül a sáv közepére elesett a biciklijével.

2019. jan. 1. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Rossz élményem kimondottan nincs. Talán az, hogy tavaly nyáron hátulról belém jöttek az első újonnan vásárolt 3 hónapos autómba. Az nem volt kellemes. De ez is inkább csak bosszantó volt. Nem sérült meg senki, nekem csak egy hátsó lökhárítót kellett cserélni, de azt is 100%-ban állta a vétkes fél kötelezője. A jó oldalát nézem: legalább egy tapasztalattal több, tudom mit kell csinálni ilyen helyzetben, mert ez előtt szerencsére sosem volt ilyesmiben részem.

Jó talán 2013.03.14-ei hóvihar az M6-ososn. Budapesttől Szekszárdig 30-40-nel lehetett araszolni, mert folyamatos sor volt, a sor elején hókotrókkal. Aztán Szekszárd után elfogytak az autók és sötétben, hófúvásban, szűz hóban kvázi egyedül autóztam Pécsig.

De jó volt a tavaly február vége is, mikor átvettem az új autómat. Ez előtt soha nem volt még szalonban vett 0km-es autóm.

Mikor az azt megelőző autómat vettem használtan 2012 őszén, arra az időszakra is szívesen gondolok vissza.

Más, különleges, érdekes autós dolgok velem nem voltak. Nem vezettem Ferrarit, vagy F1-es autót vagy ilyesmi...

2019. jan. 1. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Volt pár.

Egyszer egy erdős részen mentem, amikor pár méterre előttem egy erdészeti gép tolólapja kivágódott elém, akkor balra rántottam a kormányt, ott meg egy autóval találtam magam szembe, és visszarántottam a kormányt. 0,2 másodperc alatt 2 ütközést kerültem el. Az utasaim semmit nem láttak ebből, mert nem az utat nézték, csak annyit vettek észre, hogy csikorgó kerekekkel balra és jobbra rántott egyet az autó.

A másik nagy élményem az volt, amikor egy Land Rover Defender 110-el lecsúsztam egy meredek hegyoldalon pár száz métert. Út nem volt ott, de száraz időben már párszor mentem ott fel és le is gond nélkül, mert nem akartam 3-4 km-t kerülni. Aznap reggel viszont harmatos volt, de a szokásos módon elindultam le felező 1-be, összkerékkel, difizárral, lábat le a pedálokról, de pár méter után megszünt a tapadás, és elkezdett csúszni az autó. Fék semmit nem ért, az autó hátulja próbált oldalra kitörni, próbált többször keresztbe fordulni, bőven száz fölé gyorsultam, nem győztem ellenkormányozni, de végül sikerült épségben lejuttatni a Rovert.

2019. jan. 1. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Az idén, vagyis már a tavaly, volt szerencsém egy Lamborghini Hurracanban ülni hosszabb távon, ahol maga a tulaj autóztatott meg, a gázpedált nem sajnálva. Rengeteg erős autóban ültem már, de ez egészen más élmény, hihetetlen jó volt. De mégis a legjobb az volt, hogy a nyáron 2 nap alatt 4x is megmásztam a Transzfogarast apámtól örökölt 30 éves Daciájával, ráadásul csak egyszer főtt fel a víz :D
2019. jan. 1. 10:35
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
Règen a kocka seat ibizàmban cumiztattam a csajokat.
2019. jan. 1. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Sok szex a Skoda 120-as hátsó ülésén.

Olaszországi túra a Mitsubishi Coltommal még a 2000-es években.

2019. jan. 1. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig a legjobb,hogy végre vezethettem egy 452-es UAZ-t.Tervben van egy parancsnoki is,aztán egy Kraz.Rossz élményem pedig az,hogy utálok vezetni(terepen szeretek).
2019. jan. 1. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Télen minusz 10 fokban deffektet kapni Tác és Kálóz között, ott kereket cserélni, éjjel ráadásul, nah az nem volt kellemes...
2019. jan. 1. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!