Mostanában azt veszem észre, hogy nagyon sok autós nem indexel, amikor pl bekapcsolódik a forgalomba parkolás után, vagy amikor sávot vált. Nektek mik a tapasztalataitok?
Taxis ismerősünk már vagy 20 éve ezen dühöngött, szóval egyáltalán nem újkeletű:(
Változtatni nem hiszem, hogy lehet, nem ellenőrizhetik minden sarkon. Persze, ha erre is kameráznának és büntetnének (elég gyakran), az biztosan javítana valamelyest az általános morálon.
10/9 nem indexel a körforgalomból kifele, elég idegesítő tud lenni nagy forgalomnál.
M0-son eddig háromszor törtem majdnem össze a céges autót.
Most ugye felújítás van ezerrel, déli szakaszon vannak sárga csíkos felfestések amiket követni kell.
Na ott egyszer egy román kisbuszos ment mellettem és nem nagyon foglalkozott a sárga csíkkal ami jobbra terelte volna őt hanem ment egyenesen, engem meg majdnem beleszorított a beton elválasztóba.
Egyszer egy magyar állt meg a sáv közepén úgy hogy előtte 2 másodperccel indexelt majd vészvillogózott, egyszer meg csak úgy simán beletapostak előttem a fékbe :D
"Mindenki" a kamionosoktól fél, pedig nekem velük semmi bajom, sokkal veszélyesebbek az autósok akik össze vissza cikáznak index nélkül stb...
(Legjobb amikor autópályán éjszaka nappali menetfénnyel ment valaki, előre jól világított a led valóban de hátul meg semmi nem világított neki).
Csak most tűnt föl, hogy nem divat az indexelés?..szard le, jobban kell figyelni, oszt jónapot. Az embereket nem te fogod megnevelni, aki meg nem indexel, az ezt a kérdést úgysem olvassa...ő is leszarja a többieket, mert ő az utak királya.
hát ez ilyen egyszerű. Ha ebből baleset következik, na akkor más a szitu..
Te indexelj, az a lényeg
Mostanában?
Évtizedek óta okoznak bosszúságot ezzel a trehány sofőrök.
Hogyan lehetne változtatni? A fejekben kéne rendnek lenni, hogy ne szívassák már meg a másikat a hanyagságukkal. De amíg ilyen önző az emberek többsége, addig ebben nem lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!