Egy autós azt állítja, hogy nekimentem az autójának parkolás közben. Én nem vettem észre semmit. Mi a teendő?
Megkeresett egy illető, hogy napokkal korábban nekimentem a lökhárítójának az autómmal. Semmi ilyenre nem emlékszem, egyébként is nagyon óvatos vagyok, és parkolásnál direkt méteres helyet hagyok köztem és a többi autó között, éppen az ilyen helyzetek elkerülése végett. Karcolás valóban van a hátsó lökhárítóján, és az enyémen is. Szemtanú is van, aki állítólag fentről az ablakból látta az esetet.
Én meg vagyok győződve arról, hogy ártatlan vagyok, ők viszont állítják, hogy én vagyok a hibás. A festéknyomok már nem látszanak az autón...
Most mi a teendő? Rendezzük egymás közt a javítást, vagy hívjak rendőrt, kárszakértőt, és jelentsem be a biztosítónak? Hogyan járok kevésbé rosszul???
Minden választ köszönök előre is!
I
Így utólag, nem is tudom. Mond, hogy nem te voltál.
Mindkét autón lehetnek festéknyomok, ami bizonyítja, hogy…
De mit is?
1.) Beletolattál
2.) Beléd ment.
Ne foglalkozz vele!
Jelentsen fel ha annyira akar, a szemtanújával együtt.
Bizonyítsa be! Nincsenek nyomok????? Így járt!!!
Ne hagyd magad beszívatni, mert ő új lököst akar!!!
Jogilag nincs alapja ha nincs bizonyítéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!