Milyen LED izzót érdemes venni?
Figyelt kérdés
Hagyományos halogén helyére szeretnék LED izzót tenni. Próbáltam xenon hatásút, nagyon gyenge, teljes fényszóró átalakítást meg nem akarok csinálni, így marad a LED. Mivel M.o.-n nagyjából csak 30-40 ezrekért van, ezért Ebayről vagy Aliexpressről rendelnék. Itt vannak elég olcsón, 3-4 ezerért, de még a 8-10 ezres sem vészes. (Mindenképp megnézném mennyire vakít szemből, és ha nagyon rossz akkor kiveszem, és vagy beteszem reflektorba vagy ha oda se jó akkor a kukába.) Melyik márkák számítanak jobbnak, illetve miben különbözik a 8-10 ezres a 3-4 ezrestől?2018. dec. 28. 23:52
11/11 Beviz Elek válasza:
Én a Txvso8-at használom az egyik kocsim relfektorjában, teljesen jó.
A másikba is ilyet raktam (tompított), de végül kiszedtem mert canbus-os és állandóan sípolt miatta.
Míg próbálgattam hogy mennyire vakít, addig megérkezett a szomszédba egy új, gyári LED-es Merci és az semmivel sem volt jobb.
Mást nem próbáltam, de szerintem Nighteye LEDekkel sem lőnél mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!