Üdv Melyiket érdemes még venni?
Figyelt kérdés
Nissan almera 1.6 2002
Opel astra f 1.4 1.6
Suzuki Swift 1.3
Fiat punto 1.2 2000
Válaszokat előre is köszönöm
2018. dec. 23. 20:05
2/11 A kérdező kommentje:
És a punto vagy az f astra lenne jobb első autónak?
2018. dec. 23. 20:34
3/11 anonim válasza:
Itt az a kérdés melyiket rúgták le kevésbé
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor alkatrész és szerelhetőségi szempontból mind a kettő meg felelő olcsó fent tartású autó?
2018. dec. 23. 21:55
5/11 anonim válasza:
Almera jó csak, ne rohadjon, ja, hogy az összes ilyen? Oppá, ja, hogy az összes bővelkedik temérdek alkatrésszel? Oppá, itt már csak az a döntő, melyik tetszik. Nekem Swiftem van 1.3 elvagyok vele, semmi pénzért nem vállnék el tőle. De ha kéne második kocsi akkor F Astra 1.6 kombit vennék.
7/11 A kérdező kommentje:
És a daewoo nexia 1.5i glx 97 megéri?
Jó első autónak?
2018. dec. 24. 15:03
8/11 A kérdező kommentje:
16 szelepesről van szó
2018. dec. 24. 15:04
9/11 anonim válasza:
Az Almera a fiatalságával igencsak csábító lehet, a többi hozzá képest jobban rohad szerintem. Astra biztos, ilyen öreg Puntót venni átok. A Swift meg Swift, rohadni az is tud, papír autó, puritán, nulla komfort és biztonság stb stb.
10/11 veterán vas válasza:
Szerintem :
-a legjobb állapotút
-a legolcsóbbat
-a legfiatalabbat
-a leggyorsabbat
-a legigényesebbet
-a legszebb formájút
-a legerősebbet
-a legkisebb szervizigényűt
-a legközelebbit
-a legjobban eladhatót válaszd.
Egyenlőre ezeket a szempontokat próbáld meg egy autóra leszűkíteni, és rövidke gondolkodás után....... Tádáááámmmm: máris megvan a kiválasztott gépezet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!