Kevés szervóolaj okozhatja, hogy nehezebb eltekerni a kormányt vagyis kisebb rásegítőhatást?
Csöpögött picit a tömítésnél a szervócsőnél a kocsinál, mert fura hangot adott a szervó tekerésnél, ránéztem.
alacsony a szint és csöpögött a tömítésnél, alacsony szinten, és valamivel nehezebb volt tekerni.
Valamivel a minimum jelzett szint alatt van.
Jövőhétre kaptam időpontot, hogy ránéznek és cseréli k a szükségest.
Igen. Nyáron nekem is folyt mert a szerelő nem jól húzta meg a bilincseket. Elkezdett bőgni a szervó. Nehéz tekerésig nem jutottunk el.
Szervó olaj (vagy én esetemben AFT olaj) utántöltése megoldotta a problémát. Persze csak a kérdéses bilincsek megszorítása után.
Nem drága, én 2500-ért vettem egy flakonnal és a fele se ment bele. Szerintem mindenképp tölts utána, ne halogasd.
Persze első utam az unixba volt.
Ott ajánlottak hozzá Dexron 3(?) olajat.
Azzal locsolgatom, könnyezget, most kb 90km város-települések közti ingázással kellett egy picit rátölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!