Ha hideg motorral egy pillanatra pörgetem az autót, az okozhat hengerfej problémát?
Üresben pörgeted vagy terheléssel?
Benzines vagy dízel?
De ennyit ki kellene bírnia...
Nem, mert ezt a gyári laborokban már több ezerszer kipróbálták. Egy autónak tökéletesen kell működnie Norvégia északi részén, és Kongó közepén is.
Mielőtt gyártásba adnak egy autót, a próbamérnökök ezerféle szadizást hajtanak végre, persze dokumentálva.
Pörgesd bátran.
" hideg motorral egy pillanatra pörgetem az autót" Akkor ez most mit jelent? Egyesben kihúzatod mondjuk 5000-ig?
Egy ilyentől az égvilágon semmi baja nem lehet. Persze, ha ezt rendszeresen eljátszod, akkor azzal alaposan lerövidíted a motor élettartamát.
ha dízelnél rendszeresen eljátszod, azok közül is bizonyos típusoknál, gátrepedt lesz a cooler miatt.
Bár T dízelt én melegen se hajtok, hajtsa az, aki szereti szerelgetni, hengerfejjel szaladgálni gépműhelyeshez.
gátrepedt lesz a cooler miatt.
Ezt te hol láttad??? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!