Ha az autó eszi a motorolajat, pl.4000km-enként 3 litert be vág, akkor itt már felújítás segíthet rajta? Hengerfej tömítés csere esetleg?
Az autó 20 éves, 2000 ccm, de nem füstöl a kipufogó, se kéken, se fehéren.
Az alapjáraton egy kicsit hangos a motor, ezt viszont nem tudom hogy a hideg időszak miatt csinálja-e, nem tudom.
Ja és az ereje sem gyengült, ugyanúgy jól gyorsul az autó.
Mindig eszembe jut valami jaj.
Nem tudom mennyire számít ez, de 98%ban városban használom az autót, átlagom napi olyan 10-15km.
Így már normális hogy így eszi az olajat? Autónak szinte sosincs ideje bemelegedni.
Az már sehogy sem normális. Igaz van autó, aminek a gyári!!! 1 liter/1000 ig írja normálisnak.(opel astra g 1998-2001, ecotec x14xe x16xe) de azok a motorok híresen imádják az olajat.. mint egy két ütemű...
No de a lényeg, közel sem normális.
Kevesebb fogyasztás esetén elég lenne dugógyűrű. De ott már nem az a gond... Ez biztos.
Miért mennyibe kerülne a felújítás kb?
Szelepszár szimering meg hengerfejtömítés is cserélve lenne.
Egyébként meg rosszul írtam, 4000 km alatt kb majdnem másfelet evett meg. Én hülye hármat írtam az már tényleg sok lenne na.
Ígyis sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!