Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autó van az alábbi...

Milyen autó van az alábbi paraméterekkel?

Figyelt kérdés

-Benzines

-20 évnél nem idősebb (jobb volna, ha 2000 utáni lenne)

-6 liternél nem nagyon eszik többet

- alacsony fenntartási költségek (évente 100-150 ezer Ft-nál többet ne kelljen szervizbe hagyni érte)

- 1-2 rozsdafolt nem vészes helyeken elmegy, de azért viszonylag kulturált karosszéria és alváz)

- a vételár max 600 000 Ft

Ilyen paraméterek mellett a Suzuki Swift marad, vagy van más is? Ha tudtok mást, amire ráillenek a feltételek, írjátok meg kérlek!

2018. dec. 26. 10:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vw polo 9n

Skoda fabia első generációja 99-2008 közt . Mind a kettő az 1.2-es 12szelepes vagy bme vagy aqz motorkoddal .

Nekem egy 2006-os fabia kombim van bme kodos 1.2-es igaz 3 henger nem egy versenygép , de egy élhető gép pályán ha nem napi szinten mész és nem hajtod rommá akkor semmi gond nem lesz vele . Én évente 3 alkalommal pályázok vele 2x ferihegy-szeged oda vissza meg 1x Ausztria lackenhoff oda vissza 130-140-es utazóval igaz nem keveset forog , de nincs vele gond . Évente 1x megyek szerelőhöz az is csak az olaj csere és társai miatt . Most tavasszal kell elösszőr nagyobb összeget rá áldozni mert 12 év után 110ezer km alatt kicsit meg koptak a fékeim és bírná még van egy kis hangja , de inkább ki cseréltetem azoka brembo tárcsa darabja 27 ezer és a betét hozzá kb 1 ezer / szett ennél van joval olcsobb is csak én meg mindent megadok neki mert eddig egyszer sem hagyott cserben és így meg érdemli , hogy jó minőségi cuccojat kapjon .

2018. dec. 27. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Toyota Yaris esetleg?
2018. dec. 27. 11:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, nehéz a választás, de jó hír, hogy van több opció. A Yaris nagyon jó lenne, de ott 600 ezerért félek, hogy a kínálat alsóbb részéből tudnék csak válogatni.
2018. dec. 28. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!