Autókereskedő - 2300 Ft. Hogy is van ez?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy autóm magyar rendszámmal, (pl ABC-123), és megveszi egy autókereskedő, akkor 2300 Ft-ért beírják a forgalmiba, hogy a kereskedés nevére került az autó?
Vagy ez a 2300 Ft a jelenlegi forgalomból kivonás? Továbbá ha kivonják az autót, akkor az autó jelenlegi rendszámával nem is közlekedhet addig, amíg a kereskedőnél van? Addig csak a kereskedő saját P rendszámával mozgathatja az autót? Vagy nyugodtan maradhat a forgalmiba is beírt rendszám?
értem a kérdést, de én nem aggódnék, mert ha átvettem a kívánt árat, akkor irány a kormányhivatal, és azonnal bejelenteném az eladást, amiről természetesen jogszerű eladási szerződésem van.
ezek után már tökmindegy, hogy benne vagyok-e még a forgalmiban..
a kormányhivatalnál lebélyegzik a szerződést, ezzel igazolom, hogy nem én használom a járművet.
hátradőlsz, és kérsz egy kávét. részedről minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!