Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki tud ajánlani egy megbízható...

Ki tud ajánlani egy megbízható autókereskedőt autóeladás céljából?

Figyelt kérdés
Nem akarom magam eladni több okból, ezért keresnék egy kereskedőt, aki rögtön megveszi, akár nyomottabb áron.

2018. máj. 7. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
a kérdésed szerinti kereskedőt még nem találták fel.
2018. máj. 7. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Bemész bármelyik kereskedőhöz a kocsival és megmondja mit ajánl érte, ha elfogadod kész is, ha nem, akkor mész a következőhöz. Onnantól hogy kifizeti neked mindegy már milyen. Okmányirodában leadod az adásvételi egyik példányát és a gond letudva.

Várost nem írtál, nyilván a titkos több ok miatt nem akarsz elautózni a világ másik végére.

2018. máj. 7. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Tedd fel nyomott áron a hirdetést. Nekem 2 autóm ment el nyomott áron 3-5 óra alatt.
2018. máj. 7. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Az nem jó, mert fél, hogy ha utólag kiderül a rejtett hiba, úgy megverik, mint szódás a lovát.

Ezért keres kereskedőt, ezért a "nyomott ár."

2018. máj. 7. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:

"megbízható-autókereskedő"???

ismeretlen szókapcsolat. :)

2018. máj. 7. 12:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár egyetlen konkrét kereskedőt nem ajánlott senki. Igaz, hogy elfelejtettem megírni, hogy Budapesten. A "több ok" nem titkos, csak nem érdekes. Hallottam pl olyat, hogy a magánszemély, aki megvette, nem íratta át, hónapok múlva is jött bírságcédula, stb. Hibái vannak, de nem titkosak, nem egy nagy érték, kb 3-400 ezret remélek érte maximum, csak már megvan az új, és szeretnék minél hamarabb megszabadulni tőle. Épp azért, mert nem egy hibátlan autó (ha az lenne, nem adnám el) nekem is megnyugtatóbb lenne, ha egy szakértő venné át, és nem olyan naív valaki, aki esetleg meglepődik, ha jönnek elő a hibák. Mert sajnos ez van vele, mindig van újabb ráköltenivaló. Épp most jött meg megint a szervízből.
2018. máj. 7. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nepper nem fogja megvenni. Add el írjatok bele a szerzodesbe hogy motor váltó és futómű hibás akkor nem hozzák vissza mert felsoroltatok mindent. Már rég eladtad volna.
2018. máj. 7. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok kereskedő, de volt már néhány autóm.

Eladáskor megpróbáltam tisztességesen közölni a tényeket, és ennek megfelelő árat kérni.

Láss csodát: soha nem akartak megverni, nem fenyegetőztek polgári perrel, és nem kellett az adásvételiben mindenféle nyakatekert jogi sz.rságokkal védeni magam.

Az pedig csak egy rossz duma, hogy nem írják át és jönnek a büntik. Ha ma eladom, holnap beballagok az adásvételivel a hatósághoz, és bejelentem az eladást. Innen nekem SEMMI DOLGOM.

(csak úgy mondom)

2018. máj. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!