Ki tud ajánlani egy megbízható autókereskedőt autóeladás céljából?
Bemész bármelyik kereskedőhöz a kocsival és megmondja mit ajánl érte, ha elfogadod kész is, ha nem, akkor mész a következőhöz. Onnantól hogy kifizeti neked mindegy már milyen. Okmányirodában leadod az adásvételi egyik példányát és a gond letudva.
Várost nem írtál, nyilván a titkos több ok miatt nem akarsz elautózni a világ másik végére.
Az nem jó, mert fél, hogy ha utólag kiderül a rejtett hiba, úgy megverik, mint szódás a lovát.
Ezért keres kereskedőt, ezért a "nyomott ár."
"megbízható-autókereskedő"???
ismeretlen szókapcsolat. :)
Nem vagyok kereskedő, de volt már néhány autóm.
Eladáskor megpróbáltam tisztességesen közölni a tényeket, és ennek megfelelő árat kérni.
Láss csodát: soha nem akartak megverni, nem fenyegetőztek polgári perrel, és nem kellett az adásvételiben mindenféle nyakatekert jogi sz.rságokkal védeni magam.
Az pedig csak egy rossz duma, hogy nem írják át és jönnek a büntik. Ha ma eladom, holnap beballagok az adásvételivel a hatósághoz, és bejelentem az eladást. Innen nekem SEMMI DOLGOM.
(csak úgy mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!