Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtok ajánlani megbízható...

Tudtok ajánlani megbízható kis terepjarokat?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok

Daihatsu terios

Suzuki jimny, vitara

Toyota rav4

1 millió körüli árért lehet kapni jókat?

Melyiket mondanátok a legjobb ár/érték arányúnak? Miért?

Ha van más fajta ilyesmi kaliberű kisautó, azt is írjátok le légyszi!

Enyhe erdei útra, telekre mászkálni kell

2018. máj. 4. 09:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg egy Lada Niva-m van. Erdőben használom főleg, nagy legyőzhetetlen akadályokkal még nem néztem szembe vele, de komolyabb terep sem jelent akadályt számára. Nem tudom, hogy mennyire számítana neked a Niva "kisautónak", amúgy csak ajánlani tudom. Már jóval 1 millió alatt is lehet jót venni belőle. (Az enyémet én 420 ezerért vettem 3 éve. Azóta szinte napi használatban van és eddig még semmit nem kellett rajta cserélni, szűrőkön és olajon kívül.)
2018. máj. 4. 10:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán a legkisebb és legolcsóbb fenntartású a kocka Panda 4x4. 5-600e-ért már kitűnőeket lehet kapni, csak vadászni kell rá.

A Suzuki Samurai szintén nagyon jó, illetve az már kifejezetten komoly terepjáró. 1 gurigáért már egész jók kaphatók.

A Vitara szintén jó lehet, bár ez már egy kicsit magasabb kategória. Ebből már vannak komoly kényelmi felszereltségű gépek is. 1 milláért szintén jókat lehet találni.

A Jimny talán a legjobb a kis kategóriás terepjárók között, sok kényelmi funkcióval ennek megfelelően az ára is magasabb. 1 milláért nem biztos, hogy találsz tökéleteset.

A Teriost és a RAV4-et nem ismerem.

2018. máj. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!