Lehet baj ha kb 50-60 másodpercet izzítok?
Miről írtok itt? Milyen izzó szàl meg egy csomó hülyeséget.
Tudjátok hogy nézki egy izzítógyertya?
Ha nem ismernétek semmi izzószál nincs, ennek teljesen tömör a vége. Ezeknek nem árt az 1 perces izzítás sem.
A golfot nem ismerem , de ezek az izzító gyertyák utó izzításra is képesek. Olvassatok utána.
De az én autóm is legalább egy percig vagy tovább is izzít, még akkor is amikor a motor már jàr.
Semmi probléma nincs ha tovább izzítassz.
Ha úgy indul könnyen akkor csináld úgy.
Nem sokat értenek azok hozzá akik azt írták hogy nem szabad annyit izzítani.
13. Mert miért nem??.
Írd már le, hogy mi a kettő közt a különbség.
Automata izzítás van az autókban, az elektronika tudni fogja. De látom már linkeltek is erről, Tanulhatnál.
Én tanulhatnék, te pedig olvasni és értelmezni tanulhatnál.
Olvasd el végig figyelmesen a linket, amire te is hivatkozol. Utánizzítás. Nevében is benne van. A leírásban is. Nem folyamatos izzításról van szó, hanem egy szabályozható izzításról.
Egy kis videó, tanulságos. Szerintem még angolul sem kell hozzá tudni.
Aki kérdezte, hogy milyen izzószálról beszélünk, annak is ajánlom figyelmébe (izzítógyertya felépítése).
Illetve lehet látni egy diagramon, hogy az utánizzítás már messze nem azon a hőmérsékleten zajlik, mint az előizzítás.
A régi német gépekben kb 15-20 másodpercet izzítottak a relék. Opelben, vw-ben, Fordban. Ezekben egyforma is volt az izzító. Többfajta véggel voltak gyártva, nem volt célszerű felcserélni őket, mert nem lehetett koppig betekerni az előkamrába.
Az újabbak utóizzítottak is, a régiek nem.
De rém egyszerű, egy próbalámpával meg lehetett nézni.
A renaultok voltak hajlamosak(19, clio) elrontani a reléjüket, akkor aztán éjjel nappal izzított.
Mondjuk minél kevesebbet izzítottak, annál tovább tartottak, ilyen egyszerű.
Kérdező, ha még kézi előtöltés-állítód van, akkor tehetsz rá még előtöltést.
De azért nézd meg biztosra, hogy jó-e az összes izzítód. Van, hogy szikrázik, de már nem izzít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!