Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ár-érték arányban a Ford...

Ár-érték arányban a Ford Focus MK1 valóban nagyon jó autó?

Figyelt kérdés
Kategóriájában is elég magasan jegyzik tudtommal. Nekem az jön le, hogy csak az elvakult Ford-utálók fikázzák úton-útfélen ezt a típust, érdekes az elemzésekben mégis mindig ódákat zengenek róla kis túlzással. Ti hogy látjátok?

2018. dec. 18. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Huuu emlékszem ezekre az autókra. Amikor gyerek voltam, a Colin Mcrae rallyban is benne voltak. Mondjuk nekem nem jött be a forma. Élőben is láttam már 1-2t.
2018. dec. 22. 00:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Jó autó, de eszedbe ne jusson 1,4-es motorral venni. A leglomhább autó amit valaha vezettem, ha meg noszogatod, annyit eszik mint egy 2 literes. Vedd 1,6-os motorral.
2018. dec. 22. 14:09
 13/15 A kérdező kommentje:
1.6-ossal gondoltam, nyugi. :)
2018. dec. 23. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:

"Jó volt. Eljárt felette az idő, lassan a legfiatalabb is 13-14 éves."

Hogy mi?! Nem a 2-es Focusról van szó, hanem az első generációsról ami 1998-ban jelent meg. Tehát 21 éves példány is létezik belőle.

Hát nem fiatalok már ezek, de a forma nagyon jól eltalált. Nekem ma is tetszik a külseje. Még ennyi idősen se mondanám rá, hogy egy tipikus öregautós a formaterve. Ha csak kevés pénzem lenne autóra és találnék olyat, ami nem rohad, akkor komoly esélyes lenne nálam.

2019. jan. 27. 16:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Underground 1-ben is benne volt.
2019. jan. 27. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!