Lada 2107 radió csere hogy lehet?
Nem kell leírni, hogy a ""kék drótot a feketével kell kötni..""... szeretnék bele egy CD/AUX/USB rádiót, több régi autóban is láttam már, ugyhogy kivitelezhető. Sajnos nem tudtam rákérdezni, hogy hogyan kell.. körbe tudnátok írni nagyjábol, hogy valósítható meg? (Gondolom nem annyi lesz, hogy a gyáriból kihuzom a drótokat aztán az újba meg beledugom.. vagy mégis??)
Köszönöm a válaszokat!!
Valóban nem.
Egyik a forraszgatòs megoldás. De ha új fejegysèget veszel van benne leírás mit hová kell kötni. Àlltalában 2 pozitív van amiből az egyik állandóra kell kötni mert arról megy az óra ès a kijelző,a másik a gyujtás vezetèkre megy.. Ès egy negatív.
4 hangszóróhoz ket kèt vezetèk megy. Amelyiken fekete csík fut vègig az a negatív.
De ha már volt benne rádió akkor 2 db műanyag csatlakozóház ott van már benne. Lehet ezekhez mindenfèle csatlakozó ajzatot kapni.
Köszönöm a választ! Egyik barátom "műszaki zseni" megcsinálja nekem..
"Teljesen" gyári kivéve a motorja. Cserélve lett 1.6 ra. Meg hát ki lett vésve a belseje, újralakatolva lett. (Nem tudom mire értetted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!