Ha egy autóban van rádiós magnó beépítve, akkor azt könnyen kicserélik cdsre? Esetleg még mp3lejatszósra is?
Figyelt kérdés
Mennyi lehet a költsége pl markaszervizben? És mennyi ideig tart?
2001-es Renault Thaliarol lenne szó egyébként
2018. jún. 28. 20:39
2/7 anonim válasza:
nem márkaszervízbe kell vinni. egy autóvillamosságist megkérdezel, hogy milyen paraméterekkel kell választani(nyilván a műszaki paraméterek, de az sem mindegy, hogy esetleg van-e olyan, ami pont belepasszol, vagy esetleg olyat veszel, amihez még kell külön beépítőkeretet is venni, hogy esztétikusan nézzen ki), te azt megveszed, aztán párezerért beépíti.
tulajdonképpen meg akinek van egy kis műszaki érzéke, az magának is be tudja kötni, de akinek nincs, jobb a szakemberre bízni, de nem egy nagy munka.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Sokat segítettetek. Megy a zöld kéz :D
2018. jún. 28. 21:16
4/7 anonim válasza:
2018-ban inkább olyat vennék amin van USB bemenet. Így egy pendriveról, vagy a mobilodról egy USB kábellel tudsz ezer féle zenét hallgatni. Nem kell CD irkálással bajlódni.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezen már én is elgondolkoztam
2018. jún. 28. 23:03
6/7 anonim válasza:
Sőt, USB kabellel se kell feltetlenül bajlódnod, tavaly 10-12 ezerért vettem Bluetooth-os egységet...
7/7 A kérdező kommentje:
Az tök korrekt ár ;)
2018. jún. 29. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!