Régebbi autórádiót simán ki lehet cserélni? (lent)
Egy olyat szeretnék berakni kocsiba, amire rá lehet csatlakoztatni telefont, hogy arról tudjak zenét hallgatni menet közben, ezt simán lehet cserélni? Mármint ezek ilyen szabványok? Úgy értem, hogy a régit kiszedem, újat beteszem és működik? Vagy kábelezni kell vagy van vele valami más dolog?
Tudom ez így nagyon bután hangzik, de nem értek hozzá és nem is igazán a leglényegretörőbb a kérdés, de hátha értitek :D
Szia!
Igen,értem...
Az autósrádióhoz kell vásárolnod egy fosdító csatlakozót is.
Amikor veszed a készüléket az üzletben megemlíted az eladónak hogy milyen és melyik évjáratú autóba szeretnéd beszerelni és ennek megfelelő csatlakozókábelt vásárolsz.Ha nincsen eladó vagy "világtalan" akkor az autórádió típusának ismeretében egy ilyen profilú autóvillamossági boltot vagy szerelőt kérdezz meg a csatlakozókról.
Többnyire így működik, bár vannak olyan autók, amiben az ISO csatlakozó eltér a fejegységétől, de átalakítóval megoldható. Illetve vannak olyan típusok, amiknél a piros és a sárga vezetéket meg kell cserélni, hogy ne felejtse el a rádió a beállításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!