Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Porlasztó csúcsot csak cseréln...

Porlasztó csúcsot csak cserélni lehet?

Figyelt kérdés

Szóval azt előre mondom, hogy nem értek a kocsikhoz szóval ha nagy hülyeséget írok akkor nézzétek el.

Van egy Audi A4 2,5 Tdi-m 2002-es évjáratú a lényeg hogy egy olyan 3 hete azt csinálja hogy 2000-2500-as fordulat alatt nem húz tehát erőtlen hiába padlozóm le meg ilyenek nem reagál semmire egy ideig. Szerelőm rádugta gépre és azt mondta egy érzékelő az egyik porlasztó csúcsnál nem működik rendesen. Ezt csak kompletten lehet cserélni ? Magát az érzékelőt nem lehet cserélni vagy felújitani vagy valami ?

2018. dec. 2. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
a porlasztó csúcs az filléres dolog, simán ki kell cserélni.
2018. dec. 2. 11:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Filéres ? én 74 ezerbe láttam a legolcsóbban
2018. dec. 2. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Akinek telik majomra,banánra is teljen!

Sajnos ez az olcsó,időszámításunk előtti dízelek átka

2018. dec. 2. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:

a porlaszto csucs 4-7e ft körül van darabja.

a kérdésben porlasztó csúcsról beszélsz, de alatta a szövegben meg egy érzékelőről nem a porlasztó csúcsról.

2018. dec. 2. 13:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért mondtam ha nem jól írok valamit akkor bocsi . A szerelő mondta hogy az egyik hengernél a porlasztónál valami érzékelő nem jó . Hogy a csúcsnál van érzékelő vagy a porlasztó más részénél azt paszolom
2018. dec. 2. 13:30
 6/10 A kérdező kommentje:
[link] Innét néztem az árakat
2018. dec. 2. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerelőd rádugta gépre ugyebár.

Namost ahelyett hogy átképezed magad online profi gépészmérnökké,talán őt kéne megkérdezni erről nem?

2018. dec. 2. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha az a porlasztócsúcs rossz lenne akkor hidegben 1 hengerrel kevesebbel kellene, hogy beinduljon és érezhetően ugrálnia kellene a kocsinak jó pár másodpercig.

Én olyanról még nem hallottam, hogy csak egy bizonyos fordulat rossz a porlasztócsúcs... ha az rossz akkor mindig rossz de ez főleg indításkor észrevehető.

2018. dec. 2. 16:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Na felhívtam a szerelőt és azt mondta a porlasztóba bele van integrálva egy olyan érzékelő ami a porlasztó mozgását figyeli vagy mi és az rossz
2018. dec. 3. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:
ennyi sz@r felesleges érzékelőt egy motorba :D
2018. dec. 3. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!