Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Teljesen elvesztem az autók...

Teljesen elvesztem az autók között.1,5 millióig szeretnék venni egy sedan jellegű autót. Pár ötlettel tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nézegettem már Mazdát, Volvót, Peugeot, Toyotát, de nem jutottam egyről a kettőre.

Egy jó állapotú, szép autót szeretnék, ami megbízható is ebben az árkategóriában. Tudnátok esetleg ajánlani pár típust, ami ebbe az árba belefér ?

2018. dec. 15. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Benzin vagy dízel? Kívánt teljesítmény? Évjárat tól-ig?
2018. dec. 15. 16:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Dízel, max. 12 éves legyen és azért tudjon menni. Semmiképp ne egy Daewoo Matiz teljesítménye legyen. :D A motorokkal sem vagyok annyira tisztában, de 120 lóerő azért jó teljesítmény lehet.
2018. dec. 15. 16:34
 3/4 anonim válasza:
Szüleimnek Mazdájuk van, enyém Toyota. :D
2018. dec. 15. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ebbe a kategóriába tartozó, kettős tömegű lendkeréktől mentes Kia Cee'd, Hyundai i30 első generációja,

Fiat Bravo, Mégane III, Astra H, Ford Focus II, Honda Jazz II, Suzuki Swift-Splash, Mazda3, Opel Zafira B, Toyota Previa.

2018. dec. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!