Kwik Fit gumi- & autószerviz-hálózatról mi a véleményetek?
2018. dec. 15. 11:20
1/7 anonim válasza:
A győri telephelyük nagyon jó. Kedvesek, segítőkészek, nem akarnak minden szart a nyakamba sózni, nem használnak gagyi alkatrészeket. Eddíg nem tudtam olyat kérni tőlük amire nemet mondtak volna. Volt hogy egy fényszóróállításért pénzt sem kértek.
2/7 anonim válasza:
Már van Magyarországon is Kwikfit??? Amúgy én angliában ismerem őket. Itt drágák, de jók. Nem összebarmolják mint egy két maszek szerelő, viszont ennek megfelelően jóval drágábban is dolgoznak.
3/7 Beviz Elek válasza:
Jah, tudnak kereket, izzót és esetleg olajat cserélni. Bemész egy egyedibb kéréssel és elhajtanak mint a magzatvizet.
Sima alkatrészcserélők.
4/7 anonim válasza:
#3-as. Én eddig csak olajcserén és gumicserén voltam náluk. Nagyobb javításokkal kapcsolatban nincs velük tapasztalatom.
5/7 anonim válasza:
Már?! Nem olyan újdonság ez. Felén (Bp) évek óta van egy szervizük. Gondoltam már rá, hogy ki kéne próbálni, mert nekem gyakorlatilag itt vannak a szomszédban. De eddig mindig márkaszervizbe jártam, teljes megelégedéssel. Az árlistájukat elnézve nem a legolcsóbb helyeke egyike...
6/7 anonim válasza:
jól írja....
Csak az alkatrészeket cserélgetik találomra
autót javítani nem tudnak
7/7 anonim válasza:
Velem ki akartàk cseréltetni a dudàt / kürtöt potom 40 ezerért plusz új féklàmpa izzókat, holott kiderült, egy szàz forintos biztosíték cserével orvosolható volt a gond. Azt hiszem ez mindent elmond róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!