Téligumi vélemény? Többi lent!
Kiárusításba vetted az interneten szinte ingyen?
Én megreklamálnám az biztos...
mind2 autóra az interneten vettem és veszek gumit,nem mindig ugyan arról az oldalról és jelezni is szoktam ,hogy mikori gyártású gumikra tartok igényt (így 2018 végén már csak 2018-as gumik érdekelnek) nem is volt még gond :)
Ha személyesen vetted hát akkora DOT számra elég lett volna rá pillantani.
Ne rakd fel!
Egy noname gumi ennyi idő után felkeményedik, el fogsz taknyolni vele!
"azt olvastam használható"
Persze, hogy használható, hiszen felrakják a felnire és tudsz vele közlekedni. Csak az a kérdés, hogyan fog viselkedni, és meddig fog tartani?
A gumi -elvileg- a gyártástól számított 3 évig árusítható, 6 évig használható. (A gyártás éve és a hete bele van ütve) Nos a raktárban nem öregszik, kint a napon, stb. öregszik a gumi. A téligumi ha nem sokat használják nem annyira öregszik, még 10 évesen is jó. A kopottság a lényeges.
Még valami. Ma a nagy hóesésben jöttem, és szerencsére Pirelli gumik vannak a kerekeken. Az ember élete múlik a gumikon. Drágák, de nem szabad spórolni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!