Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Téligumi vélemény? Többi lent!

Téligumi vélemény? Többi lent!

Figyelt kérdés
Vettem az autóra új LingLong télugumit, tudon nem a legjobb márka, de nem sokat megyek télen a kocsival, hóban főleg nem ha nem muszáj, csak úgy voltam vele, hogy a legolcsóbb téligumi is jobb télre mint a nyári. A probléma ott kezdődik, hogy a gumis szerint átbasztak vele, mivel hiába új gumi 2011-ben gyártott, és 5 év után már árusítani sem szabadna. Igaz ez? Reklamálhatok? Állítása szeribt viszont mivel új 2 telet kihúzhatok vele, amúgy se gyakran megyek ilyenkor.

2018. dec. 14. 09:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Kiárusításba vetted az interneten szinte ingyen?

Én megreklamálnám az biztos...

mind2 autóra az interneten vettem és veszek gumit,nem mindig ugyan arról az oldalról és jelezni is szoktam ,hogy mikori gyártású gumikra tartok igényt (így 2018 végén már csak 2018-as gumik érdekelnek) nem is volt még gond :)

Ha személyesen vetted hát akkora DOT számra elég lett volna rá pillantani.

2018. dec. 14. 10:02
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
5 év után mindenképpen kuka a gumi, teljesen igaza van a gumisnak. Vidd vissza, kérd vissza a pénzed, én ezzel egy métert sem mennék.
2018. dec. 14. 10:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Neten vettem igen
2018. dec. 14. 10:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Bár azt is olvastam, hogy 10 évig használható, de nagy eséllyel reklamálás lesz.
2018. dec. 14. 10:05
 5/13 D. Brasco ***** válasza:
33%
Felesleges reklamálnod....ez a tanulopenz....semmit nem fognak csinalni vele!Se visszacserelni se a penzed visszaadni ...főleg ha fel is rakattad a gumissal!Ez mondjuk nem derult ki a szovegbol!
2018. dec. 14. 10:35
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
Jobb a Linglong, mint bármelyik prémium nyárigumi télen, ezzel nincs is gond. Viszont a dátummal jól átba*ztak, tudom, hogy nem megoldás már a problémádra, de ezért nem rendelek soha semmit, hanem személyesen veszem meg.
2018. dec. 14. 15:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne rakd fel!

Egy noname gumi ennyi idő után felkeményedik, el fogsz taknyolni vele!

2018. dec. 14. 16:50
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
Linglongot nem ismerem, de azért egy márkásabb guminak 5 év az semmi. Pláne ha nem használt. Sztem egy pár szezont simán kibír pláne ha nem is használod sokat.
2018. dec. 14. 22:26
 9/13 veterán vas ***** válasza:
100%

"azt olvastam használható"

Persze, hogy használható, hiszen felrakják a felnire és tudsz vele közlekedni. Csak az a kérdés, hogyan fog viselkedni, és meddig fog tartani?

2018. dec. 14. 22:55
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

A gumi -elvileg- a gyártástól számított 3 évig árusítható, 6 évig használható. (A gyártás éve és a hete bele van ütve) Nos a raktárban nem öregszik, kint a napon, stb. öregszik a gumi. A téligumi ha nem sokat használják nem annyira öregszik, még 10 évesen is jó. A kopottság a lényeges.

Még valami. Ma a nagy hóesésben jöttem, és szerencsére Pirelli gumik vannak a kerekeken. Az ember élete múlik a gumikon. Drágák, de nem szabad spórolni rajtuk.

2018. dec. 16. 03:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!