Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az erő, és a kényelem a...

Ha az erő, és a kényelem a szempont, milyen autót vegyek maximum 600000 forintért?

Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 17:48
1 2 3
 21/24 D. Brasco ***** válasza:
Szivesen maskor is!Remelem sokat segitettem!!
2018. dec. 14. 09:03
 22/24 anonim ***** válasza:

Én e36 320i-it vennék. (fuh mekkora lepontozás lesz itt)

150 ló, kb 400-500 ezer, maradékból helyrehozatod az alján a rozsdát. És amúgy kényelmes is. Viszont készülj fel hogy foglalkozós autó. Meg a tévhiedelmekkel ellentétben csajozni mem lesz jó. Azért ők se hülyék, attól hogy rajta van a BMW logo, még levàgják hogy egy 20 éves autó.

De szerintem hogyha erőtés kényelmet akarsz ennyi pénzért akkor ez a maximum. Viszont cserébe arra készülj fel hogy minden baja lesz. Egyszer ez nem fog működni, máskor az. Kis apróságok. Jah és sokat fog enni. Motorral, váltóval vagy egyéb szerkezeti dologgal nekem se volt soha prpbléma. De körülötte ami el tud romolni az elfog. Ha szabad napjaidon tudod bütykölni az ablakemelőt, elektronikát meg a többi izét akkor vegyed. Ha nem, akkor inkább felejtsd el, és vegyél egy egyszerű japánt. Azok is kényelmesek. 90-es évektől már minden kényelmes.

2018. dec. 14. 10:28
 23/24 anonim ***** válasza:
Chrysler 300m
2018. dec. 14. 18:23
 24/24 anonim ***** válasza:

"Csak normális emberek írhatnak."

Teljesen normális ember vagyok. 14 éve használok Suzuki Ignist, és nem adnám oda 600 rongyért. A kocsi 94 lóerős, nagyon jól kihasználható a belső része, csomagtere. A motorja bírja, a szerviz igénye még 14 évesen is az olajcsere, izzócsere. Egyetlen javítása a kopott féktárcsák, és az abroncsok cseréje volt. Elnyűhetetlen és bírja a rossz utat.

Sajnálom azokat akik a legstrapabíró kocsinkat lenézik, mert Suzuki. Az ilyen vegyen tízmilláért egy csilivili kocsit és vigye félévente javításra.

2018. dec. 16. 03:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!