Van egy Volkswagen Borám ami szaggat, motorhibát jelez és büdös füst szag árad belőle! Nem a Lamda Szonda a baja! És 15 litert tankoltam bele legutóbb és 30 km-nél már felvillant a műszerfalon hogy tankoljak! Ötletek hogy mi lehet a baj?
Szerintem ember nem lesz aki ezt neked megmondja.
Vidd el szervizbe és olvastasd ki.
Semmi értelme ötletelni mert annyi minden lehet!!!
Az elvileg tegnapi kérdésedhez is leírtam,hogy vidd másik szerelőhöz!!!!
Leírom az én esetemet. Check világított , kiírta abgassystem defekt (kipufogórendszer hiba) az autó szenvedett 80% vészüzembe ilyenkor. Hibakódokat sok helyen kiolvasták,kitörölték (volt,hogy sokáig nem jött vissza) stb hát lambda szondát kellene cserélni, vagy légtömegmérőt,kihagy a gyújtás,befecskendezők, ac pumpa stb stb ugyan gondolatba a fél autót kicserélték,de egyik helyen se mondták azt,hogy ha azt kicserélik akkor tutira jó lesz. Cserék helyett arra jutottam,hogy mérjük be a dolgokat és kiderül,hogy mi nem jó. Végül az i-re a pont a citroen szervizbe került rá ahova a nagynyomású bemérésére vittük,nem tűnt problémásnak annyira a dolog, alapjáraton a klíma rá lett nyomva és 5 másodperc se már dobta is a hibát, a negyed cuccot kapta meg annak amit a rendszert akart volna. Új nagynyomású és szuper minden. Annak különösen örülök,hogy nem ugrottam egyből bele azokba a felesleges cserékbe amiket 4 szerelő sorolt. Szóval kitartás, egyik szerelőtől a másikig ameddig meg nem lesz a hiba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!