Volkswagen Golf IV 400. 000 forintért? Lehet már jót venni annyiért?
1.4 vagy 1.6 benzinre gondoltam. Komolyabb motorosok gondolom drágábbak (1.9 tdi, 1.8, 1.8T)
Lényegében nem kell, hogy szétextrázott legyen, beérem 3 ajtóssal is például.
Szerintetek ennyiért kapni már jót?
Értem, és esetleg első generációs Skoda Octavia?
Úgy tudom ugyanazokkal az alkatrészekkel van szerelve, csak fapadosabb.
400-ert nem nígyesgófot meg octaviat kell nézni meg venni......ez gyakorlatilag a kínálat legalja!Ráadásul az 1.4-es benzines egy igazi nagybetűs SZAR!
Ennyiert vegyel puntot/corsat/cliot stb....valami városi kisautót és ne vw konszernt!
B corsát nézzek, vagy nézhetek már C-t is?
Renault nem szeretnék, sosem hallok jókat róluk (se a testvéréről a Thaliáról)
Puntóból a második generációs belefér a keretbe?
D. Brasco a szokásos alpári stílusban, de igazat beszél. Az Octavia sem jobb, valóban ugyanaz a technika, ezért nem is kapsz ennyiért értelmes darabot.
Ha Corsa, Astra F, nem jó és mindenképp VW kell, akkor Golf IV, Vento stb. De én ebben a generációban már csak hobbiautót vennék. inkább gyűjtögetnék még egy Golf IV-re
Törött,vezérlés átugrott,rozsdás,külföldi papíros stb én elengedném 400 alatt a dolgot,mert a kínálatba minden van csak jó nem annyi pénzért. Nagyon az alja amit akarsz!
Egy kicsit tegyél még hozzá,vagy nézz mást
Én személy szerint az 1.4-et nem erőltetném, úgy ahogy egy közel 20 éves dízelt se.
Pár gyári adat
Az 1.6.. 77kw . Vegyes fogyasztás:6,8 l/100km
Végsebesség:192 km/h gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra:10,5 s
1.8..92kw. Vegyes fogyasztás:8,3 l/100km Végsebesség:201 km/h Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra:9,9 s
Az 1.6 lenne amit én választanék,de nem abba az árkategóriába amibe keresel.
Rendben, legyen a Punto, a felsoroltak közül úgyis az a legszimpatikusabb :D
Puntonál ebben az ársávban mennyire gyanús a rozsda?
Második generáció játszik ennyiért?
Tudok venni erős motorosat belőle? 1.4 16V vagy 1.8 16V-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!