Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki nem akar "drága" autót az...

Aki nem akar "drága" autót az általában irigykedik, vagy valóban nincs rá igénye?

Figyelt kérdés

Nem tudom ki hogy van vele de azért aki ült komolyabb autókban mint S Mercedes, Audi A8, Porsche Panamera és hasonlók az szerintem tudja hogy ezeket élmény vezetni, élmény ránézni.

Egy Opel Corsában vagy bármilyen tucatautóban mit lehet élvezni?

2018. dec. 10. 23:12
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Nekem igenyem nincs ra. 20 perc alatt beerek a munkahelyemre ilyen rovidtavon meg az se lenne baj ha 3 kereke van az autonak.

Azzal viszont erdemes tisztaban lenni, hogy az A8 es az S osztaly soforos tehat “vezetesi elmenyrol” mar nem lehet beszelni. Az mar egy egeszen masik mufaj aki egy ilyet behozat “nemetbol” es 3 ezerert tankol bele az auchan kuton az viszont ciki.

2019. aug. 21. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!