Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki nem akar "drága" autót az...

Aki nem akar "drága" autót az általában irigykedik, vagy valóban nincs rá igénye?

Figyelt kérdés

Nem tudom ki hogy van vele de azért aki ült komolyabb autókban mint S Mercedes, Audi A8, Porsche Panamera és hasonlók az szerintem tudja hogy ezeket élmény vezetni, élmény ránézni.

Egy Opel Corsában vagy bármilyen tucatautóban mit lehet élvezni?

2018. dec. 10. 23:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Nincs pénzem, azért van Swiftem, és az is 10 litert eszik mint egy normális autó, és nem vagyok irigy, amikor úgy döntöttem gyárba fogok menni és nem tovább tanulni akkor ezt vállaltam. Én azt élvezem ha lenéznek benne, rá is játszok, pl. Düllett szemmel nézek át a másik autóba meg 10 óra 10 percbe fogom akkor a kormányt. Meg centivel nézem meg, hogy 30 centi belül parkolok e. :) Én ezt jobban élvezem mint bármit, amikor látom az arcokat, hogy "jézusuisten ilyenek vannak a forgalomba" akkor boldog vagyok.
2018. dec. 11. 08:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Most nyilvanvalo ha holnap hoznak hogy ingywn az enyém es fizetik mimden költséget akkor nem mondanám hogy bocs nem kell, de nekem az autocaz evi 10-12ezer kilometeremre sokadrangú dolog, inkabb szepitem a házam, megyek nyaralni jo helyekre, veszek szep es kenyelmes bútorokat stb.
2018. dec. 11. 09:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerősöm, a vagyona közel 1 milliárd forint, és egy 20 éves opellel jár, azt szereti :)
2018. dec. 11. 09:45
 14/21 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Nem vagyunk egyformák, szerintem mindkét típusú emberből van bőven.

Nekem egyáltalán nem vágyam az A8, S merci, Porsche vagy hasonlók. Ha megnyerném a lottót, akkor építetnék egy garázst a kert végébe és vennék egy R33-as Skyline-t. Nem kellene dolgoznom, lenne pénzem alkatrészekre és naponta több órát boldogan bütykölném.

Most vannak fontosabb dolgok is mint egy R33, így az én anyagi kereteimnek megfelelő autóval járok, ebben is tökéletesen jól érzem magam és egyáltalán nem irigykedem másra.

A Corsa és az A8 kategóriája között még nagyon sok jó autó van

2018. dec. 11. 11:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp egyszer új autót szerettem volna venni 3 használt után. 5millióba szabtam meg a keretet(most az lényegtelen mennyi a kp és hitel ebből)

Ha csak az lett volna a cél, hogy elvigyen A-B-be akkor Dacia mcv kombit veszek, mert árban a legolcsóbb vagy Skoda Fabia kombit. Mivel fontos volt, hogy élvezettel üljek bele és vezessem és még belefért egy KIA ceed kombi azt vettem.

De ha lett volna 10millióm akkor sem vettem volna még drágább autót, mert ez már elég és azt a pénzt inkább másra költöttem volna el.

2018. dec. 11. 12:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én még tehetném, hogy drágább autóm legyen. Még sincs csak egy 500 ezres tucat autóm. Egyszerűen nincs igényem másra. Ez is elvisz ahova akarom és nem ázok, fázok a buszmegállóban. Igazából fütött esernyőnek tartom. Emlékszem mikor gyerek voltam és apám elég tehetős volt, Wartburgal járt. Elég sokan cikizték miatta. Mikor teljesen kirohadt alóla csak akkor vett egy Opel kadettet. Pedig vehetett volna Audit vagy mercit is. Mindenkinek más az értékrendje. Én nem költők drága dolgokra, szerintem felesleges.
2018. dec. 11. 13:59
 17/21 dirtboy ***** válasza:
100%

részemről pénz nincs rá de amúgy sokat agyaltam már ezen és igazából iszonyatosan sok pénzt kéne keresnem hogy pl egy Audi A4 estől jobb autó kelljen.

igazából mindent megszokik az ember és sosem lesz elégedett,mindig jön majd egy új modell és bazi sokat lehet bukni a kocsikon.

de amúgy ilyen a magyar ha szétnézel az országban,kb drágább a kocsi mint a ház amiben lakik.

2018. dec. 11. 15:15
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég láttam egy 40 éves gyári állapotu volgát.Az emberek jobban megbámulták mint a neked csodákat.

Járj utánna drága autó tervezők,gyártók milyen jókat röhögnek a vásárlóikon.

Én tudom részt vettem benne.

Fém,műanyag festék és csicsa.

2018. dec. 12. 16:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ. Valamire irígykednek, de van amire tényleg nincs szükség.

Rokon egy 2002-es 1.4 G astrát használ. Azért nem vesz újat meg jobbat mert nem akarja az azzal járó egész macerát. Pedig simán vehetne vadi új BMW-t is. Egyszerűen nincs rág igénye.

Nekem is egy hasonló korú autóm van, csak mitsubishi. És bár azt mondom hogy nincs szükségem újabbra, de azért ha valaki felajánlaná, akkor engem nem zavarna pár alkalommal elmenni a kereskedésbe meg az okmányirodába. Viszont álmatlan éjszakáim sincsenek mert nem egy R8-ban ülök. Adnák elfogadnám, de nem görcsölök azon hogy nincs.

2018. dec. 14. 13:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Én autóbolond vagyok, volt már drága autóm. Később eladtam anyagi gondok miatt. Most tucat autóm van.

Amikor nem volt autóm elkértem apám veteránját. Hát jobban megbámulták, mint bármit:D Megálltam a Tesco előtt, az emberek körbe járták, fotózták. Pedig egy másfél milliós veterán volt.

Egyébként a szüleimnek nemvolt igénye drága autóra. Építkeztek, satöbbi. Pénz lett volna rá, de inkább vettek egy új Citroent. Nyilván az se volt olcsó, de nem egy BMW árkategória. Pedig vehettek volna akár BMW-t is.

Én viszont vennék megint :D

2018. dec. 22. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!