Sorolnátok női autókat 600000 forintig?
Neked kéne tudni mire van szükséged: méret, teljesítmény fogyasztás. Miután kiszemelted a megfelelőt veszel hozzá egy táskát meg egy cipőt.
Néhány ötlet
Peugeot 206, benzin
Ford Focus MK1, benzin
Skoda Fabia, diesel
Skoda Octavia diesel
Renault Clio 2, benzin
Honda Civic, benzin
Suzuki Swift, benzin
Suzuki Ignis, benzin
Nincs női autó, de vannak gyenge apróságok, nekem a Yaris se tűnik férfiasnak (uniszex autó, mint kb. mind, ha valami "férfias kinézetű", az pont való egy nőnek, akinek az passzol az ízléséhez, nem?). A yarisráadásul megkapható ennyiért használtan, olcsó szervizelni és keveset fogyaszt, ha jól vezetik (főleg lassan, legalábbis a picit. országúti sebesség már sok neki).
Csak mert sok férfinak imponál az erő és a markánsabb kinézet, sok nőnek is. De ha valakinek OLCSÓ autó kell városi szaladgálásokra (vagy másra, végülis gyenge autóval is el lehet menni többezer km távolságra néha, csak várhatóan nem lesz akkora élmény és nem mi fogjuk erősen megszegni a sebességhatárt autópályán, nem mintha az autópálya és a vezetés élménye olyan jól összeférne, bár ki tudja? én majdnem elalszom autópályán, de nekem csak motorom van), az férfiként sem foglalkozik a menőzéssel és a nagy erővel, mert az nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!