Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen uj autok vannak 1-2000...

Milyen uj autok vannak 1-2000 000 forintig? Talaltam most egy ladat 2,3-ért van ennel olcsobb is?

Figyelt kérdés
(Nem használt autót keresek!) ujat olcson
2018. nov. 24. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:

1 999 000 Ft-tól

[link]

2018. nov. 24. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
2,25 millióért van Dacia Sandero fapados változatban.
2018. nov. 24. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
A két legolcsóbb új autó a hazai piacon a Dacia Logan és a Lada Granta. Ezeknek a fapados változatait 1.990.000 Ft-os listaáron kínálják, más nem fog beleférni a keretedbe.
2018. nov. 24. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem, hogy miért vesznek az emberek hulladék új autót...

El tudja nekem ezt valaki magyarázni? Miért választja valaki a végtelenül gagyi és ocsmány új autót 2-2,5M Ft-ért? Ilyen árban már több kategóriával feljebb lévő akár 3-4 éves használt autók vannak. És nem a külföldi széthajtott BMW-re, Audira meg TDI-re meg a társaikra gondolok. Hanem Mo-i tulajjal, kevés kilométerrel, végigkövethető szervizmúlttal. Némelyik gyakorlatilag még új.

Hm? Valaki?

2018. nov. 26. 15:39
 5/9 veterán vas ***** válasza:

Utolsó!

Azért veszik, mert a 2-2,5 M a fölső határ amit ki bírnak gazdálkodni, de ezek ellenére szeretnének új autót.

Továbbá még azzal is tisztába vannak, hogy a "vezetett szervizkönyv" az "első gazdás, megkímélt, garázsban tartott, füstmentes, csak nyáron használt, női tulaj" stb. hangzatos marhaságok, az esetek 90-ban nem más, mint egyszerű parasztvakítás.

2018. nov. 26. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Tehát azt mondod, hogy a Mo-n futó 0-4 éves használt autók 90%-a széthajtott, agyonhasznált szar? Akkor én biztos tudok valamit, már kétszer sikerült vásárolni tulajtól az említett árszegmensben 3-4 éves használt autót. Mindkettő gyakorlatilag új volt, az egyik 12 éve megvan, a másikban még most gyári szag van. És nem lehet egyiket sem egy lada grantához vagy loganhoz mérni.

"ezek ellenére új autót szeretne" Miért fontos, hogy új legyen? Természetesen a lehető legolcsóbb, minden extra nélkül, amibe még a manuális klíma sem fér bele, mert úgyis megvagyunk nélküle.

Továbbra sem értem, hogy miért visz rá valakit a lélek, hogy ilyet vegyen...

2018. nov. 27. 07:31
 7/9 veterán vas ***** válasza:

Hidd el, nem annyira bonyolult.

Két összetevője van.

Egyik: új autót szeretne vásárolni

Másik: 2-2,5 M Forintja van.

Miután ennyi pénzért is lehet már "0"kilométeres járművet vásárolni, fogja magát a példaemberkénk és megveszi. ;)

2018. nov. 27. 12:37
 8/9 anonim válasza:
Mindegyik variációt megértem. Lehet hogy rossz példa, de én a telefonnal vagyok így, legyen olcsó, tudjon annyit amire nekem kell, de mindenképpen új legyen. Az autó, hát igazából ilyen dilemmám még nem volt, de újabb autót vettem már hitelre, majd mire a hitel lejárt, és amennyi idős lett, jobb autót lehetett kapni negyed áron, nem volt érdemes drágán megvenni.
2018. dec. 11. 19:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2019. jan. 7. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!