Milyen uj autok vannak 1-2000 000 forintig? Talaltam most egy ladat 2,3-ért van ennel olcsobb is?
Soha nem értettem, hogy miért vesznek az emberek hulladék új autót...
El tudja nekem ezt valaki magyarázni? Miért választja valaki a végtelenül gagyi és ocsmány új autót 2-2,5M Ft-ért? Ilyen árban már több kategóriával feljebb lévő akár 3-4 éves használt autók vannak. És nem a külföldi széthajtott BMW-re, Audira meg TDI-re meg a társaikra gondolok. Hanem Mo-i tulajjal, kevés kilométerrel, végigkövethető szervizmúlttal. Némelyik gyakorlatilag még új.
Hm? Valaki?
Utolsó!
Azért veszik, mert a 2-2,5 M a fölső határ amit ki bírnak gazdálkodni, de ezek ellenére szeretnének új autót.
Továbbá még azzal is tisztába vannak, hogy a "vezetett szervizkönyv" az "első gazdás, megkímélt, garázsban tartott, füstmentes, csak nyáron használt, női tulaj" stb. hangzatos marhaságok, az esetek 90-ban nem más, mint egyszerű parasztvakítás.
Tehát azt mondod, hogy a Mo-n futó 0-4 éves használt autók 90%-a széthajtott, agyonhasznált szar? Akkor én biztos tudok valamit, már kétszer sikerült vásárolni tulajtól az említett árszegmensben 3-4 éves használt autót. Mindkettő gyakorlatilag új volt, az egyik 12 éve megvan, a másikban még most gyári szag van. És nem lehet egyiket sem egy lada grantához vagy loganhoz mérni.
"ezek ellenére új autót szeretne" Miért fontos, hogy új legyen? Természetesen a lehető legolcsóbb, minden extra nélkül, amibe még a manuális klíma sem fér bele, mert úgyis megvagyunk nélküle.
Továbbra sem értem, hogy miért visz rá valakit a lélek, hogy ilyet vegyen...
Hidd el, nem annyira bonyolult.
Két összetevője van.
Egyik: új autót szeretne vásárolni
Másik: 2-2,5 M Forintja van.
Miután ennyi pénzért is lehet már "0"kilométeres járművet vásárolni, fogja magát a példaemberkénk és megveszi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!