Melyiket vegyem? Mazda 323 vagy 626? Olyan 2000-es évek elejeikre van pénzem.
Figyelt kérdés
2018. nov. 22. 05:07
1/7 D. Brasco válasza:
Amelyik nincs szitává rohadva
2/7 anonim válasza:
Te kérdezted tegnap, hogy mire figyelj Mazda vételnél?
Szerintem nincs sok esély, hogy egy olyan idős autóból kifogj egy normálisat, a 15 év körülieket már mind megkezdte a rozsda. Én is idősebb autóban gondolkodtam de aztán rájöttem, hogy nem adok ki semennyi pénzt egy hulladékért, inkább veszek drágábban egy fiatal, jó állapotban lévőt.
3/7 anonim válasza:
Amelyiket még nem rágta át a poc.
4/7 anonim válasza:
Sajnos a mazdákat valamiért tényleg nagyon szereti a rozsda, már 5-6 év kor környékén is lehet, hogy szét van rozsdásodva az egész alja. Motorikusan, főleg benzinessel viszont mindegyik jó vétel. 323 mellett szól, hogy kevésbé zsebbenyúlós a szervizelése és kevesebb km van bennük általában.
5/7 anonim válasza:
Nekem éppen van egy 323-asom, aki rozsdát talál rajta az ingyen viheti (időben elvégzett alvázvédelem FTW)
6/7 anonim válasza:
Oké, nálad nincs rozsda, de miért? Mert figyelsz rá és gondolom rozsdásodás előtt lekezeltetted alváz és üregvédővel. Viszont sajnos ez a legtöbb magyar autótulajról nem mondható el. Azt vettem észre akkor kenik/fújják le alvázvédővel amikor már tiszta rozsda az alja.. Ja és természetesen a rozsdára rá, ami mint tudjuk rozsdaátalakító/levakarása nélkül kb olyan, mintha nem is lenne.. Íme egy 9hónapos mazda:
7/7 anonim válasza:
A lefújás jó dolog, na de én, mint használt autó vásárló honnan tudom, hogy azt valóban újonnan fújták le és nincs alatta 3 kiló rozsda? Kereskedésben láttam olyan autót, aminek az alja fényesebb volt mint a műszerfal - biztos nem jófejségből fújták le mikor behozták külföldről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!