Kiakadt volna az üzemanyagszint jelző Suzuki Swift 1. 0 GL-nél?
Nemrég vásároltam az autót és azt vettem észre, hogy lezárt állapotban is folyamatosan mutatja az üzemanyagszintet. Más autóknál (legalábbis amiket eddig vezettem) úgy volt, hogy mikor a gyújtást ráadtam, akkor az üzemanyagszint mérő szépen "felpumpálta" magát addig, amennyi lötyi van benne. De nekem állandóan mutatja, bár tény, hogy mozog, mivel a km-ek előrehaladtával a mutató mindig lejjebb mozdul valamennyivel, de mostmár tényleg nem tiszta, hogy miért is van ez így?!
Másik kérdésem, hogy ez a fajta Suzuki injektoros?
Ez ilyen gyárilag, annyi, hogy a nem folyamatosan jelző talán biztonságosabb, hiszen ha a jön valaki, és látja, hogy tele van benzinnel a kocsid, szívesen kilopná belőle! Az Autózz!blogon volt is egy cikk róla, hogy rengeteg régi stiftnek vágták fel a benzincsövét, és szedték ki belőle a benzint!
Amúgy elég valószínű, hogy injektor, hiszen ha nem az akkor porlasztós, vagy közvetlen befecskendezéses! :)
Értem!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!