Mitől tud befagyni az autó?
Volna egy régi Swiftem, amit 2017 április-ban lakatoltak. Küszöböt cseréltek rajta, első szélvédőt, illetve egy hátsó üveget + kapott egy szárnyat is, amit csavaroztak, illetve ezeknél az elemeknél fényeztek is.
Már tavaly is csinálta ezt, hogy télen befagyott belülről a szélvédő, de akkor elviseltem, mert heti 1-2x használtam az autót. Azóta voltam ezeknél a lakatosoknál, ott csak annyit mondott a lakatos, hogy az övé is befagy, nem tud vele mit kezdeni. A padló, az ülés nem nedves.
Be nem ázik, legalábbis nem láttam nyomát.
Most, hogy beköszöntött a hideg, már most párás az autó belülről, pedig nem is használtam hétfő óta.
Ilyenkor mit lehet tenni? Hogyan lehet megállapítani, hogy, hol jön be a levegő? Jó lenne, ha nem kéne újra kivágni ezeket, mert akkor tuti sérülne vagy a fényezés, vagy az üveg. Viszont nincs kedvem reggelente 15-20perceket járatni az autót azért, hogy kiolvadjon belülről. ( Kaparni nem szeretném, mert az meg szétkarcol, lefújni meg nem akarom belülről jégoldóval, mert nem lenne túl egészséges, és a belső tér sem hálálná meg, ha rámegy az ülésre például. ) Tavasszal került hozzám az autó, így nem tudom, hogy csinálta-e ezt már korábban.
Lakatosoknak van ilyen esetben valami ötletük, hogy hogyan lehet kideríteni, hogy mi és honnan okozza ezt?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!