Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Univerzális könyöklő autóba?...

Univerzális könyöklő autóba? Többi lent

Figyelt kérdés

Öcsém autójába szeretném vásárolni, de én sajnos nem értek hozzá.

Autó típusa: Daewoo Kalos (2004)

Láttam, hogy van konkrétan ehhez a fajtához is könyöklő, de közben más oldalakon folyamatosan szembejön az "univerzális könyöklő" jóval kedvezőbb áron.

Mit ajánlotok? Vegyem meg drágábban azt, ami konkrétan ebbe az autóba írnak, vagy próbáljak meg egy univerzális könyöklőt olcsóbban, mert semmivel sem rosszabb mint ami konkrétan márkához van ajánlva? Mit ajánlanátok az univerzálisak közül?

Nagyon köszönöm a segítséget!

2018. nov. 28. 14:40
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenekre gondolok leginkább

2018. nov. 28. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:

off. Öcséd örülne neki?

Nekünk az egyik autóba az ülésből lehet lehajtani állítható magassággal, a másik autó ami az enyém abba gyárilag van középen. Én mind2 autóba felhajtom,mert kifejezetten zavar még a hosszú autópályás úton is.

Én ezekkel is úgy vagyok mint az univerzális üléshuzat,szőnyeg stb jónak jó,csak éppen még se az a passzos igazi.

2018. nov. 28. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen, örülne neki, mert egyszer ment bérelt autóval amiben volt és azóta azt hajtja, hogy az Ő autójába is kell :)

Szóval akkor fennáll a veszély, hogy megveszek vmit, ami lehet csak a leírásban volt univerzális? :(

2018. nov. 28. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Jól írják itt hogy az univerzális az egyikbe se tökéletes. AZ csak olyan hogy legyen valami.

Inkább azt kellene venni ami kimondottan abba való.

Én se szeretem, inkább zavart amelyikben volt.

2018. nov. 28. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Öcséddel egyetértve én is szeretem a könyöklőt/kartámaszt. Viszont ha a pénztárcád engedi, akkor a típus-specifikusat vedd meg, sokkal jobban fog mutatni az autóban, mint egy univerzális.
2018. nov. 28. 15:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. nov. 28. 16:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is most vettem az auómba típusú specifikus könyöklőt. Ez passzentos, ebbe való, általában a minősége is jobb mint az univerzálisnak. Sajnos csak nagyon használtat sikerül venni, ezért újra bőröztettem. Univerzális zsákba macska, lehet, hogy be sem lehet építeni.
2018. nov. 28. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Csakis és csakis gyárit.

Gyagyi kinézet, furni-faragni kell beszereléskor, nyikorogni is fog jó eséllyes egy idö után.

Gyári bontottat könyöklőből, semmi mást.

2018. nov. 29. 08:16
 9/9 anonim ***** válasza:

"Gyári bontottat könyöklőből, semmi mást."

Nagyon sok típushoz egyszerűen NINCS gyári könyöklő, mert extraként sem volt elérhető.

2018. nov. 29. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!