Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudhatnám meg, hogy...

Hogy tudhatnám meg, hogy nyári gumi vagy "all season" gumi van a kocsimon?

Figyelt kérdés

Hátul fel van tüntetve az M+S (all season) , elől viszont semmi. Többször is átnéztem, de semmi.

Úgy lenne logikus, hogy elöl is M+S, de biztosra szeretnék menni. Az biztos, hogy nem téli.

[link]

Kereskedésből vettem az autót..

2018. nov. 28. 16:18
1 2
 11/14 veterán vas ***** válasza:

Kérdező!

"Otto e mezzo" címmel Federico Fellíni 1963 forgatott egy remek filmet. Kettő Oszkár díjjal jutalmaztak a kritikusok.

Ja, hogy miért írom ezeket?

A film címe magyarul: 8 és fél.

Na most figyuzz!

A film címe ugyan az, mint az autódon levő gumi kora években mérve.

Vagyis, ha nem vagy ilyen lusta, és annyit bepötyögtél volna a gépbe, hogy DOT.....akkor most nem kellett volna ezt a marhaságot végigolvasnod. ;)

Különben, ahogy a fotón is látszik, hogy a gumi nem csak öreg, hanem kopott is, továbbá nem felel meg a jelenlegi időjárásnak.

Szóval, dobd el!

2018. nov. 28. 17:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! :D

Valóban nyári gumi, egy kis keresgélés után megtaláltam pont ezt a típust.

Csere lesz! :)

2018. nov. 28. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
4 évszakos gumiknál jól láthatóan van egy All season vagy valami hasonló felirat is, a mintázata pedig olyan, mint a téligumié. Itt már a linkelt képen a futófelületből láttam egyértelműen, hogy ez sima nyárigumi.
2018. nov. 28. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
igen, hát ez így megy a kereskedőknél...megveszik az autót még jó időben, nyári gumival...dehát úgy senki nem venné meg ősszel/télen, ha esetleg nem viszik el addig, így guberálnak valami elfogadható mintájú használt téli gumit néhány ezerért. lényeg, hogy legalább tengelyenként legyen azonos, a vevő úgyis csak ritkán nézné meg, hogy 2010-es gumiról van szó, és hogy még ha jó mintájú téli gumi is az, olyan kemény és úgy tapad, mint egy nyári...
2018. nov. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!