Hogy tudhatnám meg, hogy nyári gumi vagy "all season" gumi van a kocsimon?
Figyelt kérdés
Hátul fel van tüntetve az M+S (all season) , elől viszont semmi. Többször is átnéztem, de semmi.
Úgy lenne logikus, hogy elöl is M+S, de biztosra szeretnék menni. Az biztos, hogy nem téli.
Kereskedésből vettem az autót..
2018. nov. 28. 16:18
1/14 anonim válasza:
Csak van valami márkája és típusa annak a guminak....
2/14 A kérdező kommentje:
Goodyear gumi
2018. nov. 28. 16:22
3/14 anonim válasza:
Úgy lenne a logikus,igen....de a kereskedő rádob valamit,hogy legyen rajta aztán jól van az úgy!
4/14 A kérdező kommentje:
A méret is stimmel a hátsóval, ismerem a kereskedőt, több, mint 30 autója van.. nem hinném, hogy cserélgetné a gumikat.:D Főleg, hogy a GoodYear gumik nem gyenge minőségűek, de javítsatok ki, ha tévedek, nem vagyok gumiszakértő. :D
2018. nov. 28. 16:37
5/14 anonim válasza:
mi a dot száma a gumiknak? (csak kíváncsiság)
6/14 A kérdező kommentje:
DOT DL3R JACR 2310
2018. nov. 28. 16:47
7/14 anonim válasza:
És az még nem jutott eszedbe, hogy rákeress a neten a fórumba írás előtt? :D
8/14 A kérdező kommentje:
Pontosabban mire? Nem vagyok gumi szakértő, sorry :(
2018. nov. 28. 16:57
9/14 A kérdező kommentje:
Márka meg dot szám alapján meg lehet állapítani?
2018. nov. 28. 16:58
10/14 anonim válasza:
Márka alapján azt,hogy milyen márka
dot szám alapján meg,hogy mikori gyártású... szóval rosszat nem teszel azzal,hogy ha a 8 éves gumit lecseréled :D
amúgy ne a gumi mintájáról hanem az oldaláról kellene kép. mert pl a márkán kívül mi van még ráírva? pl:EfficientGrip,ultraGrip stb stb???
Amúgy ha m+s vagy hópehely nincs rajta akkor nyári,de 8 éves gumi télre :S De a 4 évszakost se sirasd meg és szerintem azt is hagyd a gumisnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!