1.6 CRTDI motor pogramozás (“chiptuning”) kérdés. (? )
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés, hogy jelenleg az autómban egy 1.6 CRTDI, 90 lovas motor van.
A cég, aki a programozza azt mondta, hogy 25 lóerő többletet tudunk elérni “egészségesen”.
No, mivel eléggé drágának tartom a műveletet, felmerült bennem hogy megéri-e egyáltalán.
20-25 lóerő többlet változást mennyire lehet észrevenni szerintetek? Ténylegesen nagyon érzékelhető lesz a kigyorsításoknál, gázpedál lenyomás reakcióidőnél és a fogyasztásnál?
2018. nov. 25. 19:37
21/21 Suso válasza:
Tudom hogy nem mai téma , csak érdekesség képp: 147hp ra és 311nm re lett írva az enyém úgy hogy ezt még vígan elviseli az autó , lehetett volna feljebb is de csak ilyen 10-15 nm-ert dobott volna de ott már a porlaszás nem díjazná idővel , annyit meg nem ér az a plusz 10-15 nm . Óriási a különbség sokan elcsodálkoztak már rajta. A softolásába nagyban bele szól hogy melyik váltóval van szerelve a kocsid rövid vagy hosszú , a hosszú váltósat jobb írni , viszont hogy legyen egy kis negativum is úgy kell vezetni mint egy benzinest , pörgetni kell , ahhoz képest mint ahogy használtam az előzőeket , mert ph ban nagyot tud , de nyomatékban ahhoz képest picit kevesebbet , plusz az 5ös váltónak is hála 🙄 2200-2300 as fordulattól viselkedik úgy ami már élvezetes.És nem 1 autómat csinált már , soha egyiknek sem volt semmi baja , ellentétben egy másikkal. 80k t fizettem méréssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!