Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi előnye van egy 3 ajtós...

Mi előnye van egy 3 ajtós autónak?

Figyelt kérdés
Mi előnye van egy 3 ajtós autónak egy 5 ajtóssal szemben, ha amúgy az adott modell látszólag ugyanakkora 5 és 3 ajtós változatban?
2018. nov. 25. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

kényelmesebb be és kiszállás előre

jobban néz ki

2018. nov. 25. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül utazol benne, vagy max 1 emberrel, akkor előny a nagyobb ajtó, mivel így a B oszlop nem a fejed mellett van és nem takarja ki az oldalról közeledőket. Nekem legalábbis ez volt nagyon zavaró, amikor ugyanannak a modellnek átültem az 5 ajtós változatába.
2018. nov. 25. 09:51
 3/10 anonim ***** válasza:
11%
Nincs már, kb majdnem minden gyártó beszüntette már az ilyen modelljét, vagy ha nem, akkor be fogja. Pedig régen nagyon elterjedtek voltak.
2018. nov. 25. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagydarab vagyok, 100 kiló felett, de soha nem okozott gondot még egy 5 ajtós autóba beszállni.

Egyedül annyi előnyét látom a 3 ajtósnak, hogy újonnan minimálisan olcsóbb volt. Viszont a hátsó üléssora ki-beszállás, vagy csak a pakolás nagyon körülményes. Szerintem ez a kis spórolás nem ér meg ennyit. Éppen ezért én mindig ragaszkodtam az 5 ajtóshoz és sose értettem azokat akik 3 ajtóst vesznek.

2018. nov. 25. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak autót amik sokkal jobban néznek ki úgy :)

Én olyanok néztem amik picik és mennek pl fiesta st (nem a tök új) stb és 3 ajtósba voltak ezek a kis sportosabbak, és kinézetre így valóban sportosabb. Végül ds3 volt amit vettem, az is csak 3 ajtósba volt.

Főleg 2 embernek ameddig nagyobb cuccot nem akarsz hátra berakni teljesen tökéletes,de én a világ végét se élem meg úgy,hogy 3 gyerek ülés van benne hátul és 2 gyereket még én kapcsolok be,mert nem tudja magát. Még úgy se,hogy az összehasonlítási alapom tehát a másik autónk egy batár 7 személyes tolóajtós egyterű. Meg még a kinézet mellett a kilátás ami jobb lehet,habár a nagy autóból én ugyan úgy kilátok,nem takar az oszlop

2018. nov. 25. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Több ismerősömnek van 2-3 ajtós autó. Akár BMW akár Ford Focus. Ők azért vették, mert szerintük jobban néz ki, sportosabb, szebb mint a 4-5 ajtós.
2018. nov. 25. 13:11
 7/10 Beviz Elek ***** válasza:
Jobban néz ki, sportosabb. Nem családi autó de 2 főnek bőven elég, amennyiben szükség van rá egy mosógépet is kényelmesen beraksz amennyiben nem a hátsóülés támlájára szerkeszted fel az erősítőt. Ugyanígy egy bevásárlásra is bőven elég ha nem foglalja el a fél csomagtartót egy mélynyomó.
2018. nov. 25. 13:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Előnye, hogy merevebb a karosszéria és könnyebb is valamivel mint egy 5ajtós. A BMW-nél azért nem ugyan az a limuzin és a coupe. Viszont egy Golf esetén ami ugyan akkor ott inkább csak hátrány főleg a nagy magyar parkolókban mivel csak 2ajtód van ami elég nagy és sok hely kell neki hogy kinyisd.
2018. nov. 25. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A coupékat ne keverjük ide. Viszont az, hogy egy Fiesta, vagy 1.6os Golf 3 ajtós változata mennyivel szebb és merevebb... Na hagyjuk már, elég, ha megnézzük, hogy már egyiket sem gyártják, csak 5 ajtós kapható.
2018. nov. 26. 08:32
 10/10 Szolovjov ***** válasza:
Kettővel kevesebb ajtót kell kihegeszteni mikor elkezd rozsdálni. Másik hogy merevebb a karosszéria, hiszen kisebb helyen van megnyitva.
2018. nov. 26. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!