Autópálya büntetés mértéke?
Figyelt kérdés
Számít az hogy mennyi kamera alatt vagy épp mennyi ideig használja az ember az autópályát matrica nélkül? Büntetés ígyis-úgyis jön azt tudom, de azt nem hogy egyszer büntetnek egy pályán egy nap vagy távtól függő-e2018. nov. 24. 20:11
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nem távtól függ hanem alkalom számától.
Amennyiben az ellenőrzést megelőző 60. percet megelőzően már bizonyíthatóan átmentél díjellenőrző ponton(elektronikus felvétel készült rólad), és annak alkalmával jogosulatlanul közlekedtél akkor maximális büntetési tételt alkalmazzák és fellebbezést elutasítják.
2/5 anonim válasza:
Minden figyelő berendezés alatt való áthaladás után érkezik csekk. Nem is kevés.
Azomban külön kérvényezve lecsökkentik az egy napra eső büntetést max 2 alkalomra, ha arra hivatkozol hogy azt hitted van érvényes matrica az autón.
De a büntihez képest semmi a 3500 forint. Vedd meg azt béke van.
3/5 anonim válasza:
ha átmész alatta még 2 óráig meg tudod venni és akkor nem basznak meg
4/5 A kérdező kommentje:
Hát sajnos elfelejtettem hogy már nem országos hanem csak 2 megyére szól a matrica és fejérmegyéből mentem Zalaegerszegre 😂
2018. nov. 24. 22:38
5/5 anonim válasza:
Személyautóval 14875 Ft a pótdíj.
Írásban kérheted a pótdíjmaximalizálást, ez azt jelenti, hogy maximum 2 pótdíjat (29750 Ft) kell csak befizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!