Ti is igy kezdtétek szerintek 3 hetes jogsinal normális ez?
Mi az, hogy kell?
Ha nem akarsz vezetni akkor nem vezetsz. Kétlem, hogy bárki is fegyvert fog a fejednel, hogy már pedig te most azonnal indulsz vezetni.
Vezetni szeretetből kell, mert élvezed. Nyilván az elején még gyakorolni kell, szokni az autót, mikor, hogy kell váltani melyik gomb mire jó a műszerfalon stb. stb.
Senki se úgy kezdte, hogy profi sofőr (bár az emberek többsége ezt hiszi magáról ezért is van ennyi baleset), de mint minden más az élegben ez is gyakorlás kérdése
Mindenki így kezdte! Sok menőmanó mondja hogy ő sebváltóval a kezében született, de nem igaz. Sokat kell vezetni, lehetőleg többféle autót, bár erre keveseknek van lehetősége. Én sofőrként dolgoztam az egyhónapos jogsimmal, és bár eleinte bizonytalanabb volt, a hónap végére hihetetlen könnyedén ment akármilyen autó kezelése.
Az alapvető kezelést legjobban úgy tudod szerintem elsajátítani, ha valami cég mögött, vagy valami elzárt területen gyakorolsz néha. Rajtolgatsz, akár tempósan is, és akkor a városi közlekedésben a normális vezetés majd egyszerűbben megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!