Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is igy kezdtétek szerintek...

Ti is igy kezdtétek szerintek 3 hetes jogsinal normális ez?

Figyelt kérdés
3 hete hogy vezethetek 1 heten próbálok 3x4 szer vezetni változó van hogy 2 van hogy masfel órákat.. Az itthoni autót mar kezdem megszokni. Audi A3 1.6os benzines.. Viszont mivel nyaron csináltam sötétbe soha nem vezettem esobe se ködbe se csuszosba se.. Amióta megvan csak abba vezettem minden megvolt.. Ma este szakado esobe jottem haza városból.. Viszont neha még ha gyorsan kell kijonni egy keresztezodesbol az még nem nagyon megy.. Leffuladni erdekes modon csak egyszer egy parkolasnal fulladtam le.. En megis azt erzem bizonytalan vagyok bar nem latszik a vezetesemen azt mondták.. Ti is igs kezdtetek? Es ugyerzem hogy kicsit rossz hogy szar idobe kell tapasztalatot is szereznem
2018. nov. 22. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy kell?

Ha nem akarsz vezetni akkor nem vezetsz. Kétlem, hogy bárki is fegyvert fog a fejednel, hogy már pedig te most azonnal indulsz vezetni.

Vezetni szeretetből kell, mert élvezed. Nyilván az elején még gyakorolni kell, szokni az autót, mikor, hogy kell váltani melyik gomb mire jó a műszerfalon stb. stb.

Senki se úgy kezdte, hogy profi sofőr (bár az emberek többsége ezt hiszi magáról ezért is van ennyi baleset), de mint minden más az élegben ez is gyakorlás kérdése

2018. nov. 22. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Mindenki így kezdte! Sok menőmanó mondja hogy ő sebváltóval a kezében született, de nem igaz. Sokat kell vezetni, lehetőleg többféle autót, bár erre keveseknek van lehetősége. Én sofőrként dolgoztam az egyhónapos jogsimmal, és bár eleinte bizonytalanabb volt, a hónap végére hihetetlen könnyedén ment akármilyen autó kezelése.

Az alapvető kezelést legjobban úgy tudod szerintem elsajátítani, ha valami cég mögött, vagy valami elzárt területen gyakorolsz néha. Rajtolgatsz, akár tempósan is, és akkor a városi közlekedésben a normális vezetés majd egyszerűbben megy :)

2018. dec. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!