Normális h 39ezret fizetek fél évre biztosítást?
77ezer pár száz forintot fizetek 1 évre egy Bmw 320D(e91)re. Első autó ami a nevemen van, jogsi már lassan 4 éve van. Allianz
23/F
Most telik le az 1 év decemberben, van olyan bizitó ahol kevesebb lehet a díj számomra? Vagy ez ennyi idősen ennyi?
Köszönöm
Szerintem kb reálisnak tűnik. Az hogy mióta van jogosítványod és mióta vezetsz balesetmentesen, senkit nem érdekel. Az számít, hogy mióta van a neveden autó.
Arra is számíthatsz, hogy ahogy nő a bónuszod, úgy fogsz egyre többet fizetni. Nekem eddig legalábbis mindig nőtt a díjam, pedig kárt soha nem okoztam. A00-ban kevesebbet fizettem ugyan arra az autóra, mint most B06-ban, pedig az adataimban sem történt semmi változás. Jövőre is emelni fognak, már most bejelentették.
A00-ban vagy, hiába a jogsi 4 éves.
Ha 23 évesen futja e91-re akkor a biztosításon nem illene fennakadni.
Egyébként pedig csak te tudod kideríteni, hogy van-e jobb. De valószínűleg nem nagyon lesz a rendszer átalakítás miatt. De pl. netrisk-en bepötyögöd az adataidat és egyből látni fogod
Igen ezt nem kalkulálják be sokan , pedig már le lett írva sokszor.
Nem megvenni nehéz egy pár százezer forintos autót, hanem a fenntartàs az ami fájó tud lenni.
Ezt írtam én is...
Nem, ez irdatlan sok, 5000Ft/évnél nem lenne szabad többet fizetned + örök élet és ingyen sör is járna. Most akkor lehet felpontozni!
Az a baj, hogy a dolgok nem így működnek és a biztosítókat nem hatja meg ez a gyk-s pontozósdi. Dughatjuk homokba a fejünket, de annak a tényekre nem lesz ráhatása.
Kérdező, ha megjött az évfordulás levél, írd majd meg milyen gigászi kedvezményt kaptál B01-ben, A00-hoz képest!
Ha decemberben van az évfordulód és kalkulátorok alapján máshol lenne olcsóbb, akkor ne sokat tökölj, mert az évforduló előtti 60. és 30. nap között van lehetőséged felmondani a régi biztosításodat! Azaz már csak akkor tehetsz bármit is, ha december 20-a után jár le az egy éved.
Én ebből a -5%-ból soha nem tapasztaltam semmit. Most kerültem B06-ba. Ennek következtében +3000Ft-tal többet fizetek, mint B05-ben. Az autóm ugyan az, fiatalabb nem lettem, nem költöztem el, kárt nem okoztam.
Annak idején, mikor A00-ból B01-be kerültem és a várttal ellentétben emelkedett a díjam még naivan érdeklődtem a biztosító ügyfélszolgálatán, hogy hogy is van ez. A válasz az volt, hogy örüljek neki, hogy csak ennyivel emeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!