Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális h 39ezret fizetek...

Normális h 39ezret fizetek fél évre biztosítást?

Figyelt kérdés

77ezer pár száz forintot fizetek 1 évre egy Bmw 320D(e91)re. Első autó ami a nevemen van, jogsi már lassan 4 éve van. Allianz

23/F

Most telik le az 1 év decemberben, van olyan bizitó ahol kevesebb lehet a díj számomra? Vagy ez ennyi idősen ennyi?

Köszönöm

2018. nov. 19. 21:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Megjött a kövi évre: 130ezer :D ! Asszem' a kövi hónapban csak 1ezresért fogom telerakni a kocsit :D
2018. dec. 3. 18:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Pontosan erről írtam én is. Hiába nő a bónuszod, a díj évről évre nő! De a nagy szakártők le is pontoztak, mert ilyen eretnekséget merészeltem írni!

Ha netes kalkulátorok alapján sem találsz olcsóbbat, akkor nem tudsz mit tenni. Pofátlanul addig emelnek, ameddig akarnak.

2018. dec. 4. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!