Hosszan tartó illatosító autóba?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már mindenfélét kipróbáltam, de mindegyik hamar elfakul. Az 500 forintos keménypapír lapkás wunderbaum konkrétan két napig ha bírja...láttam már olyat is, hogy valaki egy egész vagonnal telepakolta az autóját, de szerintem annak szintén semmi értelme. Kókusz illatút keresek. Valaki tud ajánlani valami minőségit?2018. nov. 20. 22:52
11/13 anonim válasza:
valamit benéztél, új autóm van, pontosabban már nem, csak újan vettem 2 éve. meg vezettem pár néhány hónapos autót. kifizettem, nem hiteles...
azért vettem kocsit, hogy használjam. ha kánikula van akkor is, ha szakad a hó meg az eső akkor is.
12/13 anonim válasza:
Így legyen 5-ösöm a lottón! :D :D :D
13/13 anonim válasza:
ilyen találati aránnyal esélytelen vagy :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!