Hosszan tartó illatosító autóba?
Nem pont ezt használom, de hasonló dobozosakat veszek mindig. Igaz, hogy jóval dragabb, mint a wunderbaum, cserébe viszont jó. Kb 6-8-10 hétig bírják, függően attól, hogy milyen évszak van (a nyitott ablakok rövidítik az illatosító életét:))
Én régen vettem üvegest amiből kanóc lóg ki.
Na ez eltartott tovább egy évnél és nem volt erős szaga.
Finom kellemes illata volt. De azóta se láttam ilyet.
Tudni kéne használni a wunder baumot. :D Nem szabad levenni a tasakot róla, rá van írva, hogy melyik nap mennyit húzhatsz le róla. Ettől függetlenül én is leszedem róla, mert úgy ronda, de nem is csodálkozok, ha nem tart sokáig.
Nekem a wunder baum üveges illatosító vált be, minimum egy évig bírja.
Nálam az ilyen lógatós lap illatosítók is kitartottak 2-3 hétig. Lehet egy hét után már nem volt annyira intenzív, erőszakos az illatuk, de az nem is baj.
Használtam olyat, ami egy ilyen szintén fellógatós hálós zacskóban szilikongolyócskákba van felitatva az illat. Nem tudom mi a hivatalos neve, de sok helyen kapható Achan, Tesco, stb... Az olyan 2 hónapig bírja.
A mostani autóhoz gyári illatosító van, amiben patrot kell cserélni. Elvileg 40 órán kersztül ad illatot. Nálam ez a gyakorlatban 3-4 hét szokott lenni.
egy alapos kárpit tisztítás csodákra képes.
a bűzt nem elnyomni, hanem megszűntetni kell.
# 7!
8 hónapos autóm van. Biztos azért van hozzá gyári beépített illatosító, mert olyam marha bűzösen és retkes kárpittal adták át 8 hónappal ezelőt...
Látom savanyú a szőlő. Az új autók marha büdösek, ezért neked soha nem is kéne...
Tűző napon soha nem hagytam még autót. Inkább gyalogolok 5-10 percet ha kell. Gondolom erre is jön mindjárt valami frappáns belekötés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!