Akik szeretnek bütykölni! Milyen autót vennétek napi használatra 20 év körülit? Olyan 3-400 ból?
Itt a Gyakorin mindenki mást ajánl,illetve a saját lovát dicséri általában.
Nekem Skoda feliciám van 98-as 1.3 MPI benzines.Az enyém nem rohad,mert időben ki lett javítva,ezen kívül pedig egy olcsón fenntartható,igaz régi technika,de nem bonyolult,nem agyonkomplikált,megbízható kis kocsi,nem kell nagyon félteni,olcsó az alkatrész ha kell,szóval én el vagyok vele,és szerelni is könnyű.
Én szeretek bütykölni, de sz0pni azt kevésbé :D
Napi használatra megbízható autó kell, ennyiért Swiftet vennék :D
én félek a swiftben, emiatt lehetetlen rábeszélni.
Ezek között keresgélnék
vectra b
corsa b
306
carina
xedos
astra g
almera
clio
primera
Ebben a korosztályban számítani kell a rozsdára, hiába tűnik jó állapotúnak elrejtve lehetnek bajok.
Ha érdekel a bütykölés, érdekelnek az autók, akkor nem az a fontos hogy mit veszel, hanem hogy neked tetszen. Ezeknek már jönnek elő a nyűgjei, ha magadnak szereled (és nincs valami nagy baja) akkor olcsón fenntartható, ha mindennel szerelőhöz mész a gatyád rámegy.
3 ajtósból Swiftet, Civicet, Golfot vennék, szedánból Galant, Vento, Accord, Primera, de lehet hogy sportosabbat néznék és Prelude lenne.
Persze bármelyik változatot venném, nem a legkisebb motorral.
Természetesen az elérhető
E36-ot vettem. 20 év stimmel. Ár stimmel. És kell bütykölni is.
Ha te is szeretnél ráedzedzeni az éves megyei hosszan-káromkodó bajnokságra, akkor ajánlom.
Semmit, napi használatra megbízható autó kell, bütykölni meg vagy hobbi autó amit lehet talpraállítani.
Egyébként ennyiből Swift, Corsa B, Astra F és hasonlók. De ott nem bütykölés lesz, hanem hibaelhárítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!