Támogatnád új jogosítvány kategóriák létrehozását?
Figyelt kérdés
Szerintem nem biztonságos, hogy egy 17 éves kis suttyó vezethet akár egy 500 LE-s utcai autót 30 óra vezetés után. Lehetne korlátozni, mint a motorok esetén, hogy teljesítmény és a sofőr életkora szerint lenne több kategória és a vizsgák nehezednének, vezetéstechnikai feladatokkal.2018. nov. 17. 19:19
21/25 anonim válasza:
"pénzbeszedés helyett inkább a jogsikat kellene bevonni, rögtön kétszer meggondolná mindenki, megéri-e neki."
Akkor az utak kiürülnének, az államkassza meg rövidebb lenne néhány milliárddal :D
22/25 anonim válasza:
Vagy csak nagyon sokan vezetnének jogsi nélkül, mert az autó nem ezzel megy.
23/25 anonim válasza:
18 évesen nem igazán lesz pénze egy embernem 500 lovas autóra. Max a szüleitől megkapja. De akkor az a szülők hibája. Mire lesz pénze a gyereknek 500 lovas autóra addigra meg talán belőne egy kicsit a feje lágya. Vagy nem biztos. Lehet hogy nem 😀 de full értelmetlen ez hogy az autóknak egyre nagyobb teljesítményük van. Inkább a fogyasztáscsökkentésre kellene hantaniuk az autógyáraknak, régen is 6 literrel mentek a dízel autók, meg most is. Annyi hogy most akár dupla teljesítményt tud. Mennyivel jobb lenne ha maradt volna a teljesítmény és mondjuk csak 3 litert enne az autó.
24/25 anonim válasza:
"17 éves kis suttyó..."
Ne általánosítsunk! Aki barom az utakon, az 50 évesen is az tud lenni. Láttam már jó néhányat. És van aki 17 évesen is tud megfontoltan, szabályosan közlekedni.
Hozzáteszem a magam 35 évével hogy én sem vagyok már tinni.
A másik hogy egy 60 lóerős kisautóval is lehet balesetet okozni és egy 500 lóerős méregzsákkal is be lehet tartani a szabályokat.
25/25 anonim válasza:
#10 abból, hogy valaki erős autót kap azt a következtetést vonod le, hogy tud vezetni? Merész kijelentés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!